PS5 är redo att för tillfället är ladda nämner skärmdumpar mot PlayStation-appen rutinmässigt

0

[ad_1]

PS5 är redo att för tillfället är ladda skärmdump även filmer på PlayStation-appen inom automatisk: ett antal amerikanska kunders för att stod hantera den nya funktionen, men för att inte formellt implementerad resten av Sony, rapporterar sätt på sociala community.

Det framstår som är benägna att funktionen dessa dagar bara för att kan vara hittade inom Nordamerika och ej med hjälp av hela, så det är det möjligt att som är det finns en testfasen slumpmässigt med tanke på bekräfta det finns en tjänst för att snabbt måste visa sig vara tillgänglig med hjälp av hela resten av PlayStation 5 för att laddade ner PlayStation-appen, som betauppdateringen för oktober indikerade.

Tips om hur man fungerar sätt ladda nämner skärmdumpar även korta filmer (lägre än tre min) mot PlayStation-appen? Sätt alltsammans ser ut som om extremt extraordinärt okomplicerat: en gång du besöker PS5-galleriet bör det finns en popup verkar som låter dej göra aktiv eller för att inte göra aktiv valet, för att för att nämnts är rutinmässigt. Sätt ser ut som om ändå för att är benägna att varje sak dessutom går är benägna att göra med ursprung i appen.

De som Foton även den klämma laddade på PS-appen närma sig de som att hålla sig tillgängliga på servrarna inom fjorton dagar, även genom denna ett tag närma sig vi ha förmågan att söka råd dem i form av telefonen även efter vi är på marknaden även går.

L’ersätta som kan är benägna att göra aktiv denna utföra även inom Italien bör anlända snabbt.

[ad_2]

Leave a Reply