läckan avslöjar är benägna att den närma sig 2023 mot PC, PS5 dessutom Xbox Series X | S

0

[ad_1]

Call of Duty Warzone 2 är hela förbättring för att stödja PC, PS5 dessutom Xbox Series X | S dessutom är tillgängligt i 2023: på detta är vad läckaren Tom Henderson indikerade, efter Bloomberg-rapporten för att talade i fråga om tre nya Call of Duty-spel för att levereras till PlayStation-konsolen.

Den amerikanska tidningen även har sanningen är avslöjat minst tre spel från COD-sagan planerade för PlayStation, även efter Microsofts förvärv resten av Activision Blizzard. Henderson Mannen tillade ändå är benägna att en av många dem är Call of Duty Warzone 2 dessutom gav dessutom ett par huvudpunkterna i fråga om på detta nya spela.

Det finns en Call of Duty Warzone Pacific-karta

Henderson förklarar sätt Call of Duty Warzone 2 det är det sammanfattning vad sätt låter för att. Ett nytt spela, totalt skilt hemmahörande i det dessförinnan. Som närma sig bara för att är benägna att vara för att stödja PC dessutom närvarande generations konsoler, specifikt PS5 dessutom Xbox Series X | S. Som har fått ingen person integration resten av de som gamla vapnen. I form av olika fras, vi måste alltid för att inte förutse oss ett metod inom Fortnite-stil, för att flyttas hemmahörande i ett kapitel mot det efterföljande rent dessutom och använder inte en är benägna att överge sätt för att förut uppnåtts.

Tom Henderson är det finns en välkänd Battlefield- dessutom Call of Duty-läckare, dock vi bör inom hela instanser hela tiden komma glöm inte att sätt för att anges bara för att är ett rykta, för att inte officiell av data. Såväl som är redo att Activision Blizzards planer dessutom, i fråga om förvärvet jag skulle inte bekräftas, Microsoft ändras tidigare än Call of Duty Warzone 2 släpps.

[ad_2]

Leave a Reply