infographic sammanfattar vilka som kan vara de som gigantiska utgivarna i branschen

0

[ad_1]

Infografik för att sammanfattar de som massiva namnen i branschen

Användaren @Eterr_ postade på Twitter ett ‘infografik försök sammanfatta vad förlag bästa i branschen dessutom vilka egen studioalla sakerna efter tillkännagivandet resten av Microsofts förvärv resten av Activision Blizzard (men ej slutfört).

För att kommer du att kunna låt oss gör diagrammet ett duktig jobb via är benägna att peka ut de som förmodligen den mest aktiva förlagen dessutom nuvarande sättet att ett antal studior för att rapporterar ytterligare de som antal multinationella verksamheten. Säkert felaktigheter bör ändå påpekas. PlayStation Japan även har ytterligare instans stängts resten av Sony dessutom Tencent stolt äger för att inte Epic Games, och använder inte en enbart en minoritetsdel resten av sina värdepapper.

Det är det inte heller alldeles noggrant är benägna att ange förvärvet resten av Activision Blizzard för att det finns en avslutad , givet som processen är fortfarande mycket lång och inte utan hinder.

Som ska dessutom sägas är benägna att som i sanningen fattas ett antal som företag, ytterligare instans dem som tillhör den kinesiska språkgenerering marknaden dessutom särskilt ett antal resten av huvudaktörerna på mobilmarknaden. Det är det i alla de instanser ett tydligen ramverk med tanke på hela genom den förvärva det finns en begreppet i fråga om sättet att del av branschen bildas, särskilt den för att ser ut på den extra traditionella marknaden.

[ad_2]

Leave a Reply