Närma sig Ta tag i Chief Collection? –

0

[ad_1]

Gears of War eller Fabel dom kan vara kandidater anger orsak det finns en terapi i form av en metod Halo: Ta tag i Chief Collectionalltså det finns en remaster resten av alltsammans serien, för att rapporterats resten av läckaren Nick Baker.

Genom användning av släppet av Gears 6 fortfarande långt bortadet är det uppnåelig är benägna att tredjepersonsskjutaren skapad resten av Epic Games är redo att vinst från det finns en jämförbara operation, även när den redan finns under vilket Gears of War: Ultimate Edition är benägna att vittna i alla fall i fråga om avsikten är benägna att starta den den typen av ett sätt.

Fable-serien, alternativt, jag skulle inte vara totalt oklanderlig ur denna synvinkel, dessutom det finns en terapi anger orsak Halo: Master Chief Collection den är redo att dessutom användas att kunna återlansera varumärket möjliggöra, även denna sort, det finns en ett ifrån intill förestående release resten av omstarten.

“Jag ledsen är benägna att jag för att inte är redo att gå kommer in på extra den lilla bokstaven, så jag inneha fått höra att det återfinnas en en annan Microsoft-franchise, vars namn jag för att inte är redo att exponera, som kan det som får det finns en Halo-behandling: The Ta tag i Chief Collection”, uttalas Nick. Xbox-podden Sätt har varit ovan, med ursprung i minut 1:32.

“Jag är icke viss på tidpunkten, det är det betydligt för att är redo att inträffa inom 12 månader eller det följande, även när jag mest sannolik jag skulle inte vi säger att är benägna att det följande 12 månader“, tillade läckaren, att kunna eftersom den nämna antal möjligheter: med ursprung i Gears of War åt Fable, med ursprung i Forza Horizon åt Crackdown, med ursprung i Perfect Dark åt Viva Pinata.

[ad_2]

Leave a Reply