Närma sig God of War anger orsak PC tenderar att stödja mods förr eller senare? Sony Santa Monicas lösningar

0

[ad_1]

I form av anledning resten av lanseringen resten av versionen PC hemmahörande i Gud resten av krig, Game Informers redaktion intervjuade Cory Barlog, regissör anger orsak serien, att tillägga Matt DeWald, senior manager anger orsak teknisk tillverkning av. Bland de många antal ämnena för att behandlas dessutom modig att tillägga i fråga om dessa närma sig tenderar att stödjas formellt förr eller senare.

Dessvärre är lösningen för att inte sätt förmodligen den mest optimistiska. DeWald att tillägga Barlog förklarar faktiskt sätt anger orsak tillfället sätt finns inga planer på sätt, ta hänsyn nyckeln mängd arbete för att jag skulle inte kräva skapandet resten av specifikt programvara, dock i samma veva är sätt för att inte det finns en hypotes tenderar att de som förkastar a priori.

“Som finns för att inte nuförtiden inom planerna (mod-stöd), dock vad för att på något sätt är redo att inträffa”, säger DeWald att tillägga förklarar efteråt tenderar att sätt jag skulle inte bära stor ett tag tenderar att skapa programvara anger orsak kunders. “Är benägna att bära i form av våra källor hemmahörande i Maya åt sporten är ett rimligt komplicerad process, för att det är försök att skapa lättanvända programvara med avsikt att göra på detta jag skulle inte bära månader bara för att med avsikt att träna våra artister inom sättet att man platser dessa processer , att tillägga av den anledningen som försök att konstruera det finns en programvara för att räcker. intuitivt med avsikt att låta det finns en kunders vara kapabel till göra moddar jag skulle inte kräva en alltför stor mängd arbete.”

Kratos, inom det finns en God of War-sekvens

“Våra programvara är svåra”, tillägger Barlog. “Det är det sätt den som vägen vi gör utfärdar på. Vi gillar du kommer att behöva svåra programvara. Vår motor byggdes för att inte med avsikt att stödja mods. Våra programvara är superanpassade att tillägga åt sin natur komplicerade. Så jag föreställa för att inte att det finns betydligt för att mer benägna närma sig det som inträffar förr eller senare, dock personer jag vet att. ”

Dock DeWald kan också vara nöjd i fråga om tenderar att i alla fall närma sig säkert enkannerligen begåvade moddare ändå ha förmågan att skapa betydligt riktigt tydligen att tillägga mannen är redo att för att inte redo i form av tenderar att undersöka moddarna för att gjorts resten av communityn.

Även inom intervjun i form av GameInformer, Barlog och DeWald pratade också om en möjlig PC-port för God of War Ragnarok, Kratos att tillägga Atreus nya reseadministratörer väntas 2022.

[ad_2]

Leave a Reply