Sony även har ett kontrakt åt 2024, säger det finns en insider

0

[ad_1]

call of Duty närma sig även är benägna att det har varit det tillgänglig på PlayStation, så länge? Tydligen även har Sony det finns en kontrakt köp och sälj i form av Activision inom samband i form av skytteserien resultat i åt 2024: rapporterar insidern Colt Eastwood.

Denna bakgrund är redo att komma vad som kan ändra det betyder resten av orden Phil Spencer, som sa att Call of Duty också kommer att finnas kvar på PlayStation ändå i form av hänvisning åt de som överenskommelser för att finns , i enlighet med det finns en princip för att ganska mycket liknar vad vi besitter betraktat i form av Bethesda-produktionerna, för att eftersom den växte till bara om alla de Xbox exklusiva.

Likaså är som otänkbart är benägna att Spencer närma sig för att gå in på den lilla bokstaven eller göra tydligare tillkännagivanden tidigare änförvärv är formellt klar, vilket skulle kräva och extra ett antal månaders väntan: vi pratar i fråga omräkenskapsåret 2023på grund av detta faktum i fråga om sex åt arton månader.

Colt Eastwood nämnde dessutom tydligt sannolikheten för att Microsoft jag skulle inte göra debut anger orsak Xbox Game Pass även på Sony-plattformen.

På detta jag skulle inte för att inte stå inom stridregion i form av som budskap för att Spencer publicerade, så för att nämnts är som ändå förtidig att diskutera som, särdeles i fråga om avtalen mellan som huvudspråket i Japan hemmet där samt Activision sanningen är erbjuder ett partnerskap resultat i åt 2024.

[ad_2]

Leave a Reply