har varit PS Studios är benägna att trycka på med hjälp av portarna, som svar på Cory Barlog

0

[ad_1]

Cory Barlog Sony Santa Monica, regissören med hjälp av God of War, avslöjade inom det finns en intervju via Game Informer är benägna att de som har varit de som PlayStation Studios är benägna att placera ansträngning på Sony först med avsikt att förvärva exklusiva PlayStation på PC. Sammanfattning, det började hemmahörande i de som antal mjukvaruhusens entusiasm med hjälp av själva konceptet.

Barlog: “Jag överväga är benägna att sätt har varit hela studior för att uttalas är benägna att sätt har varit ett bra förslag men även är benägna att sätt bör göras. Åt stängning överväga jag är benägna att sätt ägde rum inträffade åt det finns en punkt under vilket mängden alternativ vi skickade ut fick dem är benägna att vi säger att “Jag uttråkad med att lyssna på dem, musik oss göra sätt denna sort.

Kort påstått, som svar på Barlog ledarna med hjälp av Sony de kanske tas med hjälp av utmattning: PlayStation Studios önskade att låt oss deras game på PC.

Dock Barlog gav dessutom en annan nyfiken av data. Åt instans avslöjade mannen är benägna att sätt tog två 12 månader är benägna att växande PC-porten Gud av krig, vars arbeten därefter påbörjades ett tidigare att tillkännagivandet av företagets PC-planer, vilket skedde inom samband via tillkännagivandet av hamnen inom Horizon Zero Dawn.

På säkert metod är Barlogs framställning vettig, på olika ser ut som om den betydligt överdriven, dessutom välgrundad. Utvecklingsstudiornas vilja är benägna att låt oss deras verk inom så massor av pågår för att potentiellt är förstås, liknar det är det vettigt är benägna att dem har lobbat Sony med avsikt att öppna citerar med hjälp av PC:n. Tydligt närma sig ändå bolagets slutliga val du kommer att ha motiverats extra av räkenskaperna än av önskemålen. När som helst varje liten sak närma sig omkring hade Sonys före detta vd, Shawn Layden, redan 2019 talat i fråga om sätt huvudspråket i Japan multinationella företagets vilja för att lyckas med det finns en ny tittare.

Inom samma identiska intervju, Barlog sa att han inte är säker på God of War: Ragnarok kommer till PC, sätt behöver vi säger att sätt slutgiltiga valet är citerar åt Sony ensam. Mest sannolik närma sig framgången eller för att inte med hjälp av den primära God of War vara vital med avsikt att intala henne.

[ad_2]

Leave a Reply