ett Lego-set genom användning av Nate, Sully även Elena närma sig, med hjälp av det finns en läckare

0

[ad_1]

Ifrån även genom användning av mars kan Nathan Drake-fans inklusive vantarna till 1 Lego set inspirerad resten av Uncharted 4: A Thief’s Avslut, baserat på av data för att delas resten av leaker falconbrickstudios.

I överensstämmelse med tipset närma sig Lego-setet resten av Uncharted 4: A Thief’s Avslut tenderar att det har varit det av tillgängligt inom återförsäljare hemmahörande i även genom användning av den 1 mars 2022. Produkten består av Nate, Sully även Elena minifigurer även det finns en grå jeep utöver ett fullständigt 1 326 legoklossar för att ska skapa vad för att är tryckt för att det finns en grotta genom användning av skatter.

Uncharted 4: A Thief’s Avslut, det finns en en bild hemmahörande i sporten

För att standard rekommenderar vi tenderar att leverera jämförbara rykten genom användning av det finns en nypa salt, som ett resultat av det är det ouppnåeligt tenderar att bekräfta deras verkligheten. Specifikt som ett resultat av även läckaren hävdar tenderar att mannen för att inte ytterligare 100% är redo att verifiera denna av data.

Inom den tipsa resten av förra året hade mannen upptäckts inom det finns en nätbutikslistning en Lego-set av Horizon Zero Dawn tillägnad Collolungo, en av många spelets mekaniska varelser, genom användning av ett släppdatum satt ytterligare maj 2022. På det den här typen laget är redo att spekulation tenderar att Sony även Lego samarbetar som ett sätt att skapa klossbyggda variationer resten av antal PlayStation-märken för att inte uteslutas. Personer vet, med viss möjlighet eventuellt är det en av många överraskningarna inom väntan på det efterföljande State of Play, som enligt vissa rykten kommer att äga rum i februari.

[ad_2]

Leave a Reply