Xavi: Dembele måste båda skriva på eller sök efter det finns en ny medlemskap

Barcelonas Xavi Hernandez även har tappat tålamodet genom användning av Osman Dembele även sagt tenderar att fransmannen båda måste skriva på ett nytt kontrakt eller upptäck en ny medlemskap.

Dembeles kontrakt går ut inom den tipsa resten av säsongen även mannen även har fram till denna punkt avvisat hela erbjuder hemmahörande i Barcelona i fråga om ett nytt kontrakt.

“Jag jag funderar på att varför Dembele säger ytterligare mig tenderar att mannen behöver behålla och ej skriva på. Jag behöver för att inte nuvarande respektlöshet emot honom. Pojken måste båda skriva på eller upptäck en ny medlemskap för att stödja honom. “Pojken nämnde ytterligare mig tenderar att mannen önskade att behålla, så du kommer måste undran honom,” nämnde Xavi.

“Sätt här är omkring en alltför stor mängd komplicerad konditionalitet även ett slutgiltigt val av bör göras. Spelaren måste också tänka på att på klubben. “Jag kan inte att diskutera som denna sort område som man behandlar tema gång även ärendet bör avslutas så snabbt för att uppnåelig.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =