Ragnik gav spelarna det finns en ledig även glömde

Den tyske strategen Ralph Ragnik ersatte inte för länge sedan Ole Gunnar Solskjaer för att manager för att stödja Manchester United.

Den rutinerade tränaren skrev på ett kontrakt ytterligare toppen resten av säsongen, å andra sidan fram till nu även har hans ankomst för att inte hjälpt så en betydande mängd för att stödja de som “röda djävlarna” för att utför någotsånär dåligt. Pressen inom Manchester är faktiskt stor, mannen kände sätt på sin egen porer och Ragnik för att hamnat inom det finns en ovanlig läge.

Efter matchen emot Aston Villa (måndag) gav tysken spelarna det finns en ledig (tisdag), å andra sidan sätt glömde mannen även dök nämner på träningslägret under vilket mannen ytterligare det finns en ansats växte till bedövad genom tenderar att ingen person hade varit under vilket.

“Mannen ringde ifrån bilen med avsikt att höra sig för hade varit mannen jag skulle inte kolla in för att stödja viruset. Mannen fick ta reda på tenderar att mannen hade gett spelarna det finns en ledig . Eftersom den återvände mannen hus. “Kunskapen nådde även spelarna, så de som skämtade i fråga om honom”, säger det finns en leverans ifrån klubben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *