No Way Home, det finns en video i form av Doctor Strange kommer in the Mirror Dimension

Spider-Man: No Way Home den verkar i form av det finns en ny video- baserad på film genom vilket vi försöker Spider-Man även Doktor Strange går kommer in inom Spegelstorlek, den alternativa sanningen för att kontrolleras resten av Sorcerer Supreme.

Har du antagligen läst vår Spider-Man: No Way Home recension, är benägna att ta reda på vad som kan vara skälen mot tvisten mellan den 2 hjältarna: Strange behöver hus skurkarna med avsikt att återställa balansen mellan Multiversum, samtidigt Peter för att inte behöver dem är benägna att dö.

För att dessutom avslöjats inom olika trailers, de som antal Doktor bläckfisk, Elektro Samt Oerfarna vätte de som transporterades sanningen är mot Tom Hollands karaktärs värld strax tidigare än de som dog inom sammandrabbningen i form av deras respektive Spider-Man.

Är redo att totalisera en brutto på 1,37 miljarder dollar, Spider-Man: No Way Home av kontinuerligt är benägna att vara ganska mycket stark på biografer, även förtjänsten är säkerligen dessutom närvaron resten av Doctor Strange, liksom olika karaktärer.

Övrigt, Spider-Man-filmen står inom princip för att en plats att börja anger orsak Doctor Strange and the Multiverse of Madness, av vilken vi har sett den första teasertrailern på italienska anger orsak ett par veckor av den anledningen som.

Leave a Reply