(Video) Öarna Samoa även Kiribati hade varit de som första är benägna att ha det roligt som nya året, 2022 anlände ytterligare Nya Zeeland

0

Invånarna på öarna Samoa även Kiribati, för att ligger inom Stilla oceanen, hade varit de som första är benägna att välkomna som nya 2022, klockan 11 centraleuropeisk ett tag.

Kiribatis korallöar är det finns en republik för att ligger inom centrala Stilla oceanen, cirka 4 000 kilometer sydväst i fråga om Hawaii. Nyår inom Kiribati är allmänt känd resten av invånare för att stöter på inom traditionella maneabahus även går ut på gatorna även skålar på midnatt.

Det finns en timme på ett tag anlände som nya året ytterligare Nya Zeeland även närma sig av den anledningen som är benägna att anlända ytterligare Fjärran Östern inom Ryssland även Australien.

Nyårsfirandet hela i fråga om på denna planet även har ställts komma in som ett resultat av coronaviruset “förmörkar” firandet med hjälp av olika året inom rad, så Australien är fast beslutna är benägna att förmånen från natten, även som finns ytterligare även i form av varningar i fråga om är benägna att Nordkorea sätter ihop fyrverkerier.

Australien är beredd för att gå in inom som nya året i form av det finns en explosion resten av fyrverkerier, oavsett ökningen resten av antalet smittade på rekordnivå på säkert håll, rapporterar “Reuters”.

Premiärminister Scott Morrison uppmanade medborgarna är benägna att förmånen från kvällen, då istället Dominic Perot, New South Wales premiärminister, uppmanade hela är benägna att avsluta även förmånen från som nya året, ens antar antalet smittade personer inom landet det praktiskt taget fördubblades ytterligare rekord 21 151. Mannen uttalas är benägna att mannen hade varit är inte nöjd i form av den övre vaccinationsfrekvensen även sanningen det sjukhusen effektivt hanterade vågen resten av omikroninfektioner.

Sociala avståndsregler finns även masker krävs inomhus inom Sydney, så hundratals folk förväntas samla på hamnen med hjälp av kolla in nyårsfyrverkeriet.

Nordkorea ser ut som om dessutom förbereda sig med hjälp av som nya året i form av ett fyrverkeri på midnatt på Kim Il Sung-torget inom Pyongyang, även kommersiella satellitbilder är benägna att förberedelser händer så att placera nämner det finns en scen på torget. Den statliga tidningen Rodong Sinmun publicerade foton på florister inom Pyongyang fulla resten av köpare för att sport masker även köpte blomsterarrangemang med hjälp av firandet.

Inom Sydkorea är stämningen ändå mycket mindre högtidlig, som ett resultat av den traditionella midnattsringningsceremonin ställdes komma in med hjälp av olika året inom rad efter är benägna att myndigheterna aviserat det finns en förlängning resten av strängare riktlinjer med hjälp av ett avstånd på nämner ytterligare två veckor så att hantera med det finns en stadig stigning resten av infektioner.

Inom kinesiska språkgenerering metropoler även har nyårsevenemangen ställts komma in även myndigheterna beordrar återhållsamhet.

Myndigheterna inom Indonesiens huvudstad, Jakarta, närma sig är benägna att stänga 11 vägar för att kommer att bli lockar gigantiska folkmassor med hjälp av som nya året, sade polisen, då istället Malaysia förbjöd gigantiska sammankomster överallt i landet även ställde komma in spektakulära fyrverkerier hemmahörande i Petronas Twin Towers inom huvudstaden Kuala Lumpur.

På sin officiella YouTube-kanal uppmanade Japans premiärminister Fumio Kishida folk att hålla masker på fester även begränsa antalet personer för att deltar inom firandet, då istället Tokyos berömda nöjesdistrikt, Shibuya, förbjöd fester inom den tipsa resten av året.

[ad_2]

Leave a Reply