PS5 att tillägga PS4, denna sort är 2021 års största indies som svar på Shuhei Yoshida

0

[ad_1]

Shuhei Yoshida, chef för att stödja PlayStation Indies-divisionen, även har sammanställt det finns en post genom användning av sina tolv på PS-bloggen största indies 2021 för att stödja PS5 Även PS4. Det finns en post inom slumpmässig ordning, å andra sidan en betydande mängd tydligen att tillägga genom användning av ett par överraskning.

“2021 hade jag risk tenderar att prova fler spela än förut”, skrev Yoshida, för att bekräftade för att stödja bara några få dagar eftersom den Horizon Zero Dawn i aktion på Steam Deck. “PlayStation 5 sätt tillät mig att skala tillbaka väntetiderna för att stödja spelen för att intresserar mig att tillägga även förmånen från den rusar laddningen p.g.a. den otänkbara {hastigheten} på konsolens SSD.”

Så spår oss undersöka de som 12 största resten av Shuhei Yoshida med avseende på de som största indiesna för att landade på PlayStation-plattformarna genom loppet av 2021.

Shuhei Yoshida

Ender Lilies: Quietus of the Knights
“Sätt denna sort vackra att tillägga svåra huvudspråket i Japan utforskningsplattformsspelet erbjuda ett tydligen tillvägagångssätt tenderar att slåss: för att hitta de som nedskjutna riddarna, tydliga deras själar med tanke på få att inse dem tenderar att slåss för att stödja dig att tillägga besegra säkert fiender med tanke på för att använda sig av deras talanger.”

Cikoria: Det finns en färgglad skildring
“På första anblicken är redo att cikoria precis som det finns en interaktiv målarbok, men den är säkert döljer i sanningen ett ta del reseadministratörer. Osäkerhet att tillägga förlösning är poäng för att hela är redo att relatera tills.”

Doki Doki Litteraturklubb Plus!
“Det är det sporten för att, resten av hela de som jag äger provat inom 12 månader, imponerade förmodligen den mest på mig. Såväl som är sätt dessutom sätt den som för att jag för att inte är redo att exponera för att stödja en betydande mängd i fråga om och använder inte en tenderar att förutse de som vändningar för att väntar dig. Jag säger bara för att på detta : för att inte luras resten av dess dejtingsimulatorutseende.”

Förbryllande områden
“På detta fotogrammetriska pusselspel utmanar dig tenderar att återskapa antal områden inom den sanna kom världen hela genom tenderar att leverera att tillägga placera ihop artiklar, för att ett VR-pussel.”

NÄVE: Forged Komma in Shadow Torch
“Sätt denna sort sporten utför det finns en heroisk kanin för att även har ett det enorma mekaniskt typ på ryggen att tillägga levererar otänkbara hand-till-hand-strider. (Den Shanghai-inspirerade dieselpunk-estetiken är underbar.)

Hades
“Alla de delar inom på detta Supergiant Games roguelike är eleganta: hisnande strid, suverän spelmekanik, fascinerande karaktärer, extremt röstskådespeleri … det är det ouppnåeligt tenderar att ge upp spela sätt. Det är det faktiskt ett utmärkt spela.”

Kena: Andarnas bro
“Ett actionäventyrsspel inom 3:e individ genom användning av underbar karaktärsanimation att tillägga intressant strid. För att samla för små varelser identifierade för att” Rot “med tanke på avlasta dig vinna strider att tillägga olösta pussel.”

Låten inom röken
“Ett PS VR-spel för att utspelar sig inom det finns en förhistorisk period under vilket överlevnad är på grund av förmågor tenderar att konstruera, söka att tillägga slåss. Krocka genom användning av läskiga varelser att tillägga förvandlas till fascinerad resten av synen resten av denna atmosfäriska överlevnadssimulator.”

Jett: The Far Shore, konstnärliga ansträngningar med ursprung i sporten

Jett: The Far Shore
“Genom loppet av de som första 30 minuterna närma sig du kommer ha förmågan att undersöka den förmodligen den mest filmiska öppningen för att kan erhållas resten av betydligt spela för att släpps inom 12 månader – att omedelbart tenderar att fördjupa dig inom karaktären för att valts resten av samhället med tanke på överleva inom det finns en ny koloni.”

Dödens dörr
“Denna isometriska action-äventyrstitel kombinerar antal stridsscenarier genom användning av korta pussel med tanke på skapa det finns en uppslukande skildring för att utspelar sig inom livet efter på detta.”

Solar Ash
“Springa hela genom molnen att tillägga glid ner för att stödja spåren inom denna underbara science fiction-värld. Slåss gentemot fiender att tillägga besegra jättebossar – utforskning närma sig tenderar att ge den samlarföremål att tillägga avslöja den denna sort världens dagen gått.”

Bland oss
“En av många de som roligaste multiplayer-upplevelserna jag äger provat inom 12 månader. Måste du kontrollera vilka som kan vara besättningsmedlemmarna för att låter dig förbereda för att stödja lansering att tillägga vilka som kan vara bedragarna för att behöver värdelös att hela.”

[ad_2]

Leave a Reply