Norrbottningarna tittade förmodligen den mest genom tv-boxen medans Västernorrlänningarna streamar förmodligen den mest Telia: “ökade streaming genom användning av 131 %” 2021

Efter och extra ett 12 månader präglat resten av restriktioner är modifierade tv-vanor denna sort med avsikt att behålla. Vi tittar på sportaktiviteter även fritid för att aldrig förr, som ny informationen ifrån Telia. Framför alla bitar ökade streaming genom användning av 131 %. Norrbottningarna tittade förmodligen den mest genom tv-boxen medans Västernorrlänningarna stod med hjälp av förmodligen den mest streaming.

Som linjära tv-tittandet ökade genom användning av 4,5 % hela perioden januari mot november 2021 jämfört genom användning av samma identiska period året tidigare än. Dock det är det streaming för att toppar inom 12 månader, genom användning av det finns en stigning på så mycket som 131 % jämfört genom användning av 2020.

– Vi försöker är benägna att det fanns ett av ytterligare enormt publikstöd framför teven även display skärm som denna sort året, genom användning av höjdpunkter för att OS även Fotbolls-EM inom somras. Dock även höstens startskott resten av den efterlängtade turneringen Uefa Champions League för att vände det finns en riktig fotbollsfest. Tenderar att tv-tittandet av konstant att utvidga hos våra köpare kan ett kvitto på är benägna att våra satsningar genom användning av att leverera våra köpare som största innehållet även all sportaktiviteter är respektera, säger chef med hjälp av Telias konsumentaffär.

Norrbottningarna intar tittartoppen medans Jämtlänningarna släpper nyfikenhet

Södermanlänningarna förlorar inom 12 månader tittartronen mot Norrbottningarna varje gång som levereras till en standard tv- medans Västernorrlänningarna övertagande genom förstaplaceringen ifrån invånarna inom Kronoberg inom streamingtoppen. Kontra strömmen hänvisar till sig Jämtlänningarna för att övertagande hus årets bottenplacering i fallet med streaming medans Stockholmarna intar sistaplatsen genom dem för att tittar inte mindre än att på traditionell tv-. Betraktat mot förmodligen den mest tittade kanaler behåller TV4 positionen för att den föredragna både genom tv-boxen även streaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =