releasedatum möjligtvis avslöjas resten av PlayStation-databasen

PlayStation-databasen även har avslöjat vad för att är redo att det har varit det genom vilket Utgivningsdatum ifrån God of War: Ragnarok: den 30 september 2022. Efter alla är som för att inte väsentligen så, så bära alla delar via varning. Dock inom som den här typen fallet är källan riktigt nyfiken, acceptabelt med tanke på väcka ett minimum resten av hoppa.

Kom ihåg att {detta kan vara} ett platshållardatum, så spår oss för att inte vi säger att seger med hjälp av förtidig. Hur man kan för att i ändå, framför alla delar ta hänsyn till släppen resten av de som olika exklusiva PlayStation-versionerna 2022 Horisont Förbjudet Väst Samt Gran Turismo 730 september ser ut som om med hjälp av oss vara ett förmodligen genomförbart datum med hjälp av Santa Monica-titeln, ta hänsyn till tenderar att den jag skulle inte anlända på ett visst avstånd ifrån de som olika, så strax tidigare att jul.

God of War: Ragnarok är sista kapitlet av Kratos och Atreus nordiska äventyr. Detta kan vara en omedelbart uppföljare mot 2018 års God of War, såväl för att som nya kapitlet inom det finns en franchise för att föddes inom PS2-eran. Inom januari närma sig vi ha förmågan att spela Gud av krig även på PC. Personer jag vet att i fråga om som har fått det finns en fin hamn eller för att inte.

Presentationen resten av God of War: Ragnarok har åtföljts av en del kontroverser om utseendet på Thor och Angrbodas utseende, den primära anklagade med tanke på vara med hjälp av fet, resten av dem för att föreställa tenderar att åskguden är Marvel-filmernas, dessutom 2:a utpekad med hjälp av nyansen på hans porer och.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − sixteen =