klassificering resten av ESRB avslöjat, sätt talas i fråga om alkohol dessutom våld

0

[ad_1]

Som amerikanska klassificeringsorganet ESRB (cirka motsvarigheten mot vår PEGI) rankad Horisont Förbjudet Väst, de som exklusiva PS4 dessutom PS5 med ursprung i Guerrilla Games för att anländer den 18 februari 2021. Hela genom på detta förstår vi låt oss titta på är benägna att vi pratar i fråga om alkohol dessutom våld. Betyget är “T for Teen”, dvs med ursprung i 13 12 månader dessutom uppåt.

under vilket beskrivning resten av Horizon Forbidden West inom ESRB-klassificeringen läser: “På detta är ett actionäventyrsspel under vilket utövare övertagande rollen för att det finns en hjältinna (Aloy) för att reser med tanke på avslöja källan mot det finns en mystisk tecken. Ur ett tredjepersonsperspektiv korsar spelarna miljöer/omgivning. postapokalyptisk , efterbehandling projekt, interagera i form av karaktärer och samarbeta inom strid kontra fiendens stammar dessutom robotvarelser. Idrottsman nyttjar slingor, pilbågar, spjut dessutom spjut med tanke på värdelös att fiender inom frenetiska strider. Blodstänk representeras. när som helst mänskliga fiender stöter på; blodfläckar dyker dessutom nämner genom våra kroppar inom säkert miljöer. Idrottsman är redo att dessutom utöva smygattacker (t.ex. spjutspetsning) med tanke på diskret förmedla ut fiender. Mellansekvenser och extra våldshandlingar: det finns en en personlighet spetsad resten av svärd eller spjut; det finns en en personlighet för att oroliga mot döds resten av det finns en staty. Sporten porträtterar berusad karaktärer snubblar hela, dessutom inom det finns en områdespåstående: “Jag full”; det finns en raderad scen porträtterar Aloy för att dricker öl ur det finns en mugg; antal bakgrundskaraktärer ses konsumera alkohol på krogarna. Ordet “skit” hörs inom sporten.”

Det finns en Collolungo resten av Horizon Forbidden West

Det är det inte det finns en Beskrivning Fantastisk. Våld, även kontra folk, hade varit del av sätt första sporten. Såväl som, inom på detta olika kapitel, även har kampen kontra folk berikats i form av nya åtgärder dessutom mekanik. Med tanke på kontrollera hela den lilla bokstaven i fråga om sporten bör vi ändå redo på är benägna att sätt släpps.

Vi ha i åtanke dessutom är benägna att vi upptäckte PS5-versionens vikt och Horizon Forbidden West förladdningsdatum.

[ad_2]

Leave a Reply