försenad tillväxt men även presentationsevenemanget flyttade, sätt har varit då

0

[ad_1]

Square Enix bekräftade tenderar att p.g.a. den pågående COVID-19-pandemin, händelsen resten av Final Fantasy 16 blev försenad inom “det praktiskt taget ett halvt 12 månader” men även det följande rejäla avslöjande kommer inte att göra tenderar att äga rum förrän våren 2022.

Final Fantasy 16-producent, Naoki Yoshida, delade nyheterna på Twitter men även tog sig ett tag att hoppas i fråga om ursäkt att kunna pojken men även teamet för att inte närma sig ha förmågan att upprätthålla sitt löfte i fråga om att illustrera sporten inom toppen resten av 2021. Ägde rum inträffade ha i åtanke att sätt huvudspråket i Japan rörelsen hade lovat det finns en fantastisk avslöjande genom innevarande 12 månader men även fansen, på åtminstone evenemang, hoppades tenderar att korrekt ett tag hade kommit, å andra sidan sätt har varit sätt såklart aldrig.

“Hälsningar ytterligare alla de”, skrev Yoshida. “Slutlig gången vi pratade så lovade jag tenderar att jag jag skulle inte ha extra detaljer om Final Fantasy 16 genom 2021. Å andra sidan jag ledsen tenderar att meddela tenderar att jag för att inte närma sig ha förmågan att upprätthålla sätt löftet som ett resultat av frågor med ursprung i den pågående covid-19-pandemin även har försenat händelsen resten av sporten i form av det praktiskt taget ett halvt 12 månader.”

“För att det finns en ny del inom Final Fantasy-serien utvecklad för att stödja PlayStation 5, även har Final Fantasy 16 samlat på sig det finns en arbetskraft Ansenligt bestående resten av begåvade kreatörer med ursprung i så mycket som världen, “fortsatte Yoshida.” Å andra sidan inom ett gör ett försök tenderar att kompensera resultaten resten av covid-19, har varit vi tvungna tenderar att decentralisera den arbetsstyrkan hela genom att acceptera arbetare tenderar att tackla sig uppgift hemifrån. På detta försvårade olyckligtvis kommunikationen med ursprung i Tokyokontoret, vilket inom sin vänd även har lett ytterligare förseningar – eller inom extrema instanser, inställda – inom leveranserna resten av källor med ursprung i våra outsourcingpartners.”

“För att sagt, vi är försedd med ägnat en alltför stor mängd resten av 2021 åt tenderar att leverera itu i form av den den här typen svårigheten, men även vi förvänta ha förmågan att begränsa dess inverkan ytterligare ett minimum ytterligare sätt nya året, vilket gör tenderar att vi är redo att fokusera högre på skyldigheter ytterligare hands: Accelerera kvaliteten på grafiska tillhörigheter, förfina stridsmekaniken, förstärka individuella strider, inklusive slutlig handen på mellansekvenser men även slutföra allmän grafikoptimering, “förklarade Yoshida.” Vårt primära huvudmål för tillfället är är tenderar att vara så en alltför stor mängd för att genomförbar inom kontakt i form av sporten att kunna låt oss titta på sätt totalt klart “.

En av många karaktärerna med ursprung i Final Fantasy 16

Med hjälp av vilken rädsla”varje gång“Vi kommer låt oss titta på sporten, Yoshida avslöjade tenderar att laget du tänker en massiv avslöjande för att stödja Final Fantasy 16 som kan tenderar att äga rum genom våren 2022.

“Så på detta avgår oss i form av svårigheten: varje gång ha lärt sig att vi förutse oss det följande omgång av data? Tja, jag på gott humör ha förmågan att meddela tenderar att detta planen är tenderar att slutföra vårt det följande rejäla evenemang genom våren 2022”, säger Yoshida.

“Jag uppmanar djupt i fråga om ursäkt ytterligare alla de för att märkte resultat i emot tenderar att lära sig extra i fråga om Final Fantasy 16, men även uppskattning för att stödja ert fortsatta uthållighet efter vi fokuserar våra utvecklingsinsatser”, avveckla Yoshida.

Den av ytterligare väntan närma sig faktiskt för att inte tenderar att göra fansen glada, å andra sidan de flesta av folket närma sig knappast tenderar att förgäta sporten för att stödja denna försening. I slutändan, Final Fantasy 16 är ett av de mest efterlängtade spelen av Famitsu-läsare.

[ad_2]

Leave a Reply