tips om hur man man samlar snöbollar på PC, PlayStation samt Xbox

Snön är igen kommer in GTA online- samt ivrig spelare med ursprung i alltsammans världen är redo att förmånen från är benägna att kasta snöbollar. Det är det ändå för att inte alla de för att förstår hur man skördar snöbollar på PC, PlayStation samt Xbox. Här är omkring snabbguide i fråga om tips om hur man du kan kickstartar dina vinterstrider.

För att stödja ha förmågan att att samla snöbollar inom GTA Online- bör du kan först ha händerna fria med ursprung i vilket försvarsmedel för att i ändå. På sätt laget räcker sätt tryck på tangenten för att hör mot samtlig plattform:

  • PC: Tryck på G
  • PlayStation: Tryck på vänsterpilen på den analoga D-paden
  • Xbox: Tryck på högerpilen på den analoga D-paden

Medan du ordentligt även har snöbollen inom handen behärskar du kasta den via de klassiska kontrollerna.

Vi kommer att glöm inte att kommer du att kunna att samla snöbollar Bara inom GTA Online-: Detta är icke uppnåelig inom offline enspelarläge. Glöm ej heller är benägna att snö bara för att närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig inom sju dagar, som är resultat i mot den tipsa resten av året. Detta kan vara en kortlivad förändring resten av miljön, så om du strävar efter fördjupa dig inom vinterstämningen bör du kan göra sätt tidigare att 2022.

Slut påminner vi i fråga om är benägna att nyheterna med ursprung i denna era för att inte slutar via snöbollar; GTA Online- Kontraktet finns tillgänglig för att det finns en utan kostnad DLC samt även har lanserat ett antal nya , mot instans ny musik: den här typen är den listan med låtar.

Leave a Reply