IFK Norrköping dessutom Stadium inleddes för att stödja genom tjugofem år av den anledningen som behöver försätta genom användning av nytt femårsavtal “all utrustning från matchtröjor och träningskläder”

Det finns en fin julklapp mellan IFK Norrköping dessutom Stadium inleddes för att stödja genom tjugofem år av den anledningen som dessutom även har gemensamma framgångar både på dessutom av utomhus planen. Organisationerna även har efter ett antal framgångsrika 12 månader kommit överens i fråga om ett fortsatt samarbete. Som nya avtalet sträcker sig ytterligare 2026 ut.

Stadium av konstant för att officiell sportbutik dessutom branschexklusiv följeslagare ytterligare alltsammans IFK Norrköping. Som betyder är benägna att Stadium är leverantör resten av all utrustning ifrån matchtröjor dessutom träningskläder ytterligare benskyddstejp för att stödja alla de våra ungdomsspelare. Ett fint fungerande samarbete ifrån beställning ytterligare leverera är oerhört viktigt dessutom på dessa punkter är Stadium obestridligt branschledande.

Stadium är stolta genom är benägna att det finns en så anrik tillhörighet för att IFK Norrköping välj är benägna att för att använda sig av dem för att officiell sportbutik dessutom branschexklusiv följeslagare.

Samarbetet genom användning av Stadium är uttryckligt för att stödja föreningen dessutom IFK Norrköping är ganska mycket glada genom är benägna att avtalet blivit förlängt.

Utöver sina framgångsrika representationslag driver IFK det finns en ganska mycket bra barn- dessutom ungdomsverksamhet på genom användning av det finns en tydlig värdegrund. Såväl som är IFK en av många arrangörsklubbarna ytterligare vårt Stadium Sports Camp för att vi tycker är extremt viktigt. IFK är ett företag dessutom medlemskap genom användning av enormt kranskärl och eftersom står för att stödja mödosamt arbete. Vi hålla uppe för hålla på skapa vårt samarbete kollektivt genom användning av IFK Norrköping, VD Stadium AB.

Leave a Reply