Och extra det finns en seger anger orsak Inter, bara för att oavgjort anger orsak Mourinho

0

Inter av konstant via de som utmärkta slutsatserna att tillägga avveckla året via den 7:e segern inom rad, efter du kommer att ha slagit Torino via inte mindre än 1:0.

“Nerazzurri” dominerade för att inte denna match för att inom de som då att tillägga som hade varit hårdare än väntat att uppnå.

Inter påbörjade fin till en början, dock Torino hotade sporadiskt på ett antal händelser.

Avgörandeögonblicket inträffade inom den trettionde minuten, varje gång Dumfries gjorde ett mål som hemmahörande i sticket resten av straffområdet.

Roma misslyckades via tenderar att jubla kontra Sampdoria ens antar de som dominerade så mycket som matchen. Shomurodov gav “vargen” ledningen inom den 70:e minuten, dock Gabbiadini kvitterade mot 1:1.

Duellen mellan Verona att tillägga Fiorentina slutade via motsvarande 1:1.