Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel närma sig du kommer att behöva cross-play att tillägga cross-save på lanseringen

0

Konami meddelade som Yu-Gi-Oh! Mästerduell, den nya videospelsanpassningen resten av som berömda kortspelet för att släpps kl PC, konsol att tillägga mobila prylar, närma sig du kommer att behöva hjälp anger orsak korsräddning att tillägga korsspel.

Det nyhet tillkännagavs hela Jump Festa 2022 anger orsak ett par dagar eftersom den, genom vilket anger orsak tillfället vi såg spelet i aktion igen i en gameplaytrailer, tyvärr allt på japanska. Närvaron resten av cross-play att tillägga cross-save eftersom den spelets lansering kan vara information som kan tenderar att glädja massor av, göra en ersättning för tenderar att Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel skulle vara tillgänglig utan kostnad anger orsak nästan hela plattformar tillgänglig på marknaden, vilket betyder att kommer du att kunna hålla fast vid det dina spelet att tillägga utöka dina kortlekar även om du råkar utför på ett antal antal prylar, utan ut en tenderar att skulle vilja skapa ett antal konton att tillägga starta sporten gång på gång.

Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel, det finns en en bild hemmahörande i sporten

Vi påminner dig i fråga om tenderar att Yu-Gi-Oh! Ta tag i Duel närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig anger orsak PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam), iOS att tillägga Android, i form av release planerad åt på detta vinter-.

Sporten rymmer genom 10 000 tillfällig tenderar att låsa citerar, närma sig tenderar att stödja 4K-upplösning, även på kompatibla mobila prylar kommer att ha en enspelarkampanj vilket gör tenderar att kommer du att kunna avslöja opublicerade redogörelser i fråga om korten att tillägga deras tillkomst, i enlighet med vad Konami lovade. Efter alla närma sig som tenderar att det har varit det överlägsna av olika med avsikt att anpassa kortlekarna, utöver detaljerade tutorials anger orsak färsking, då istället extra erfarna lirare är redo att prova sig resultat i på speciella evenemang att tillägga turneringar i form av duellister hemmahörande i så mycket som världen.

Leave a Reply