4 nya idé med hjälp av framtidens informationsteknologi

Dell Technologies även har tillkännagett 4 nya idé kallade Månen idé, Konceptflöde, Lika idé Men även Rumskoncept. Vi pratar ändå i fråga om teknologier inom vardande, å andra sidan {de kan vara en} del resten av väskor hos framtida Dell-enheter, i form av inledning på den 2 slutlig för att består resten av designen resten av det finns en ny webbkamera respektive det finns en digital {bärbar dator}. Å andra sidan sätt finns ingen person anledning är benägna att missa den 2 första i form av den primära för att handlar i fråga om den stabilitet hos tekniska objektarrangemang att tillägga den övriga representerar det finns en anpassningsbar ett svar gjord resten av smart mjukvaruprogram, trådlös laddning att tillägga Wi-Fi 6E-dockning så att bättra på arbetsflödet genom ett antal objektarrangemang. .

Månen idé innefattar hela Dells ta reda på så att skära ner miljöpåverkan i form av inledning med ursprung i effektivitetseffekt att tillägga kylning resten av objektarrangemang så att nå lägre resten av koldioxidutsläpp hela genom hållbara materialfaciliteter att tillägga effektiva designlösningar. Därav experiment för att innehåller att skala tillbaka skalan på moderkort i form av målet att uppnå 75 %, det finns en extra noggrann inre design resten av transporterbara bärbar datorer, lägre resten av katastrofer, mycket mindre å andra sidan extra hållbara batterier, vegetabilisk fiber med hjälp av PCB, limmar vattenlösliga merchandise att tillägga det finns en kolla in den cirkulära ekonomin för att består resten av återvinning att tillägga återanvändning. Alla bitar på detta fortsätter att vara inom konceptform, å andra sidan Dells mål som är är benägna att implementera alternativ resten av denna typ att tillägga i form av enorma möjliga effekt på alltsammans portföljen, i form av 50 % lägre resten avkoldioxidavtryck transporterbara bärbar datorer för att målgång.

Dessutom Konceptflöde det är det ett pågående företag, å andra sidan sätt behåller redan på är benägna att bära form mellan smart mjukvara, trådlösa laddningslösningar, användarnärhetsdetektering att tillägga interaktioner mellan objektarrangemang normalt ytterligare instans så att avbryta arbetet att tillägga att omedelbart återuppta sätt på hemdatorn med ursprung i den exakta syftet under vilket sätt avbröts . Säkert resten av dessa teknologier, vi alla vet att, börjar till redan växa till att bli del av laptop-kit, tillsammans med automatisk utloggning att tillägga optimering resten av skärmens ljusstyrka dessutom förlitar sig på riktningen resten av användarens look, å andra sidan Dells mål som är är benägna att kombinera multifunktion ekosystem ha förmågan att garantera ett rent att tillägga optimerat arbetsflöde inom hela funktioner.

Concept Pari, projektet med hjälp av det finns en ny trådlös att tillägga mångsidig webbkamera

Pratar i fråga om Lika idé Men även Rumskoncept vi går vidare ytterligare företag för att syftar ytterligare är benägna att bära typ av konkreta objektarrangemang. Inom sätt första fallet erbjuder konceptet det finns en webbkamera för att är redo att kopplas ytterligare hela kompatibla objektarrangemang å andra sidan dessutom hållas inom handen så att nuvarande doc eller annat. Alla bitar ingår inom 30 gram för att ska inkludera mikrofon, batteri, laddningsindikator att tillägga anslutning trådlös, som ett resultat av den är också utformad så att överföra 1080p-video genom WiFi 6E. Alla bitar kryddat i form av trådlös laddning, grund av det finns en hängiven USB-C dockningsstation. Concept Stanza-projektet, dock, att konstruera på att överlämna webbkameran, såväl för att högtalarna, med hjälp av det finns en medföljande gadget lägre än 11 ​​tum designad så att vara det finns en ganska mycket verksam digital anteckningsbok, i form av penna att tillägga mikrofon så att den ombyggnaden idéer ytterligare ord på sätt förmodligen den mest intuitiva stilen. Såväl som tänka på Dell till minst en definiera gjord resten av skärmförlängning att tillägga enklaste fildelningsfunktioner, nyckelbegrepp inom Dells fantasifull och för att verkar inom videon för att du kan vill bara lite ovan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =