Rift Apart är årets PlayStation Blog-spel

De som PlayStation-bloggen även har lanserad sin post genom utmärkelser med hjälp av online-spel för att släpptes 2021. Med säkerhet, Ratchet & Clank: Rift Apart med hjälp av PS5 mottagit priset för att årets spela. Musik oss läsa listan genom hela vinnare:

 • Finaste nya en personlighet: Lady Dimitrescu | Resident Evil Village
 • Finaste beskrivning: Resident Evil Village
 • Finaste konstregi: Ratchet & Clank: Rift Apart
 • Finaste soundtracket: Marvels Guardians of the Galaxy
 • Finaste multiplayer-upplevelse: Det krävs två
 • Finaste sportspel: FIFA 22
 • Högre tillgänglighet: Ghost of Tsushima Director’s Cut
 • Högre programvara resten av DualSense: Ratchet & Clank: Rift Apart
 • Finaste grafik: Ratchet & Clank: Rift Apart
 • Finaste återutgivning: Ghost of Tsushima Director’s Minimera
 • Årets opartisk spela: Kena: Andarnas bro
 • Årets PS VR-spel: Hitman 3
 • Årets PS4-spel: Resident Evil Village
 • Årets PS5-spel: Ratchet & Clank: Rift Apart
 • Årets studio: Insomniac Games

Sätt den här typen är skälen mot priset för att gavs mot Ratchet & Clank: Rift Apart:

Återkomsten resten av Ratchet & Clank har varit det finns en hyllning för att inte bara för att med hjälp av den en alltför stor mängd gillade duon, och använder inte en dessutom resten av den innovativt tekniken för att packats kommer in inom PS5 de brukar uppslukande funktionerna inom DualSense-kontrollern. Sätt interplanetära samt interdimensionella resan rymmer engagerande samt varje sak extra konstnärliga sammandrabbningar (dimensionella sprickor samt Shaper bland hela) plattformsutmaningar, minispel samt en alltför stor mängd extra. Dessutom så lärde vi känna Rivet samt Paket, för att ruschigt vände nya ikoner med hjälp av PlayStation-världen.

Observera tenderar att titeln Insomniac föregick Resident Evil Village, Retur samt Marvel’s Guardians of the Galaxy. Sanningsfasetter är tenderar att stackars Returnal för att inte ens tagit ett par kostar med ursprung i PlayStation-bloggen, oavsett den kärlek för att PS5-spelare bevisad honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + eight =