PlayStation London Studio på jakt efter det finns en Lead Online- Programmer för att stödja sitt “onlinespel för att stödja PS5”

0

[ad_1]

PlayStation London Studio även har avslöjat ett nytt jobberbjudande. Sony-teamet på jakt efter det finns en Modern onlineprogrammerare för att är redo att fungera till minst en “PS5 onlinespel“närma sig snabbt. Kunskapen delades genom Twitter att tillägga lagets officiella hemsida.

De som officiella webbplats online läser: “PlayStation London Studio att konstruera ett PS5-onlinespel hemmahörande i grunden. Standarden är betydligt vi är de oerhört stolta genom, att tillägga vi försök placera ihop korrekt arbetskraft med avsikt att avlasta oss tenderar att föra på detta totalt nya game fortsättningsvis. Nykomlingar är tillgängligt i bra ett tag att interagera sig inom tenderar att forma våra planer för att stödja ett game vi är de det enorma passionerade för att stödja.”

Kunskapen relaterad mot de som skyldigheter för att Lead Online- Programmer bör hantera är väldigt generell att tillägga säger ingenting i fråga om vilken mer eller mindre av game som kan vara hela förbättring hos PlayStation London Studio. Vi alla vet att bara för att tenderar att det kommer växa till att bli ett “fin onlinespel för att stödja PS5”.

PlayStation strävar på ett antal fronter, börjar till i form av de som interna, dock kan till och med mot de som externa. Som jag vet att vi mot instans PlayStation vill laga sitt förhållande till indies.



[ad_2]

Leave a Reply