den här typen är den vackra omslagsbilden

Den eldstaden Ring, täcken åt Edge

Det följande nummer resten av Edge närma sig tenderar att erbjuds på täcken Den eldstaden Ring, Hidetaka Miyazakis actionrollspel. Kommer du att kunna låt oss titta på som vackra omslag resten av tidningen ovan.

De som det följande nummer resten av Edge närma sig tenderar att börja dela säljas hemmahörande i även i form av den 30 december 2021 även närma sig tenderar att inkludera det finns en unik intervju i form av Hidetaka Miyazaki. Den uppfinningsrik närma sig att diskutera sporten som kan inom februari 2022. Det är det nummer 367 även är katalogiserat för att “Februari 2022”. Under behärskar du låt oss titta på imagen för att användes som ett sätt att skapa Edge-omslaget, utan ut en någon person logotyp eller skrift.

Den eldstaden Ring, täcken utan ut en skrift

Imagen utställning oss en av många Den eldstaden Ring-karaktärerna, det finns en mäktig krigare beväpnad i form av det finns en yxa i form av ett ett handtag. Pansringen är ordentligt dekorerad, vilket erbjuder den det finns en kunglig dessutom regerande luft. Bakom honom vara insatt i att vi låt oss titta på ett lejonväsen, i form av det finns en kload humanoid arm. Varelsen bär har dessutom rustningar.

När du på jakt efter andra bilder på Elden Ring, här är de senaste nyheterna från TGA 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × three =