Cross med hjälp av PSG: Vi är försedd med den tuffaste rivalen, å andra sidan vi är de Real Madrid!

0

Lottningen resten av Champions League gav oss intressanta dueller inom åttondelsfinalen, samt den väsentligen den mest intressanta är förstås duellen mellan Real Madrid samt PSG.

Real Madrid slog ytterligare det finns en begynnelse Benfica, å andra sidan inom den upprepade lottningen mottagit “Kings” ett resten av de som starkaste lagen inom turneringen.

Tony Cross poängterade ändå tenderar att Real Madrid för att inte är rädd med hjälp av som franska laget samt är optimistisk inom åttondelsfinalen.

”Vi fick det finns en tydligen motståndare inom det efterföljande omgång, alltså den tuffaste rivalen, å andra sidan vi utför med hjälp av sådana matcher samt vi är redo att för att inte redo genom användning av tenderar att spela kontra PSG. “Vi är de Real Madrid samt vi behöver hela tiden möta de som finaste.”

“Vårt självvärde är till 1 överdriven scen samt vårt mål som är tenderar att kvalificera oss ytterligare det efterföljande omgång. “Inom som den här typen det ögonblick som är vårt mål som tenderar att hålla det uppe spela fin inom som inhemska mästerskapet, samt varje gång det är det dags närma sig vi att komma ihåg PSG”, uttalas Tony Cross.

Leave a Reply