hjälper åt 2022 bekräftat, färdplanen närma sig till en början resten av året

0

[ad_1]

Marvels Avengers, actionspelet hemmahörande i Crystal Dynamics samt Square Enix, skulle vara stöds även hela 2022. Den officiella bekräftelsen närma sig hemmahörande i utvecklingsteamet genom det efter det blogginlägget på spelets hemsida.

Hela genom Marvels Avengers-sajt, ha kunskap i att vi läsa: “Efter en alltför stor mängd svårt arbete med ett syfte att ge den Discordant Sound Raid e Spider-Man för PlayStation-spelare, Crystal Dynamics-teamet sätter ihop sig med hjälp av vinteruppehållet. Vi tenderar att hålla det uppe för att reparera buggar samt svårigheten då å andra sidan vi sätter ihop oss med hjälp av det följande 12 månader, hela övriga av månaden. Håll ett öga fast på ansats resten av 2022 med hjälp av det följande färdplan!”

Spider-Man hemmahörande i Marvel’s Avengers

Crystal Dynamics bekräftade då tenderar att Marvel’s Avengers närma sig tenderar att leverera emot nytt innehåll material mitt i 2022. Vi bör redo på publiceringen resten av färdplanen med ett syfte att uppfatta vilken mer eller mindre av hjälper för att planeras med hjälp av sporten.

Såväl som även har Crystal Dynamics bekräftat ett dilemma genom användning av patch 2.2.0 för att fick lirare tenderar att förlora tillgångar. Teamet även har bekräftat tenderar att det kommer det har varit det det finns en alternativ genom det följande ersätta, planerad åt det följande per vecka.

[ad_2]

Leave a Reply