Xbox Series X men även den populäraste konsolenTwitter, tidigare att åt men även genom användning av PS5 men även Nintendo Switch, i överensstämmelse med det finns en studie utförd på sätt berömda sociala nätverket. Som finns ganska mycket kärlek åt Microsoft-plattformen med tweets, kort förklarat.

Baserat på PS5 är mer önskad än Xbox Series X av konsumenter, så i fallet med status men även tillgivenhet på Twitter pågår sätt motsatta men även “sentimentet” med ursprung i kunders emot den svarta monoliten är ganska mycket optimistisk.

Speciellt även har Xbox Series X fått extra inom 12 månader positiva kritik med ursprung i PlayStation 5, Nintendo Switch men även ett antal då generationers konsoler. PS4 även har åt instans fått väsentligen den mest kritik på webben.

Med avseende på hetaste spelet på Twitter, FIFA 22 (recension här) har varit den högst rankade titeln online-, antagen resten av Final Fantasy XIV men även med ursprung i Forza Horizon 5.

Halo oändlig sätt även har betraktats genom användning av skepsis genom loppet av det finns en ett tag, så lanseringen skedde först förra månaden men även på grund av detta faktum närma sig vi är benägna att låt oss konsekvenserna resten av sätt utmärkta mottagandet genom loppet av de som kommande veckorna.

Utöver dessa element avslöjar studien dessutom vad konsoler för att skapar extra föroreningar: PlayStation 3, Xbox 360 men även PlayStation 5 upptar de som tre finaste positionerna, Xbox One är på åttonde tillräckligt med utrymme då istället Xbox Series X men även Xbox Series S upptar 5:e tillräckligt med utrymme.

Leave a Reply