Närma sig det främsta stjärnan snabbt igen? Legendens hjärtliga inlägg i fråga om Nick Khan, Roman Reigns kommer att få belöna (13 december 2021)

Vi är de igen i form av men det finns en intressant WWE Information men även ryktessammanfattning. Det finns en toppstjärna – dessa dagar ur spelet – även har gett det finns en hälsouppdatering gå igenom sin potentiella återkomst.

Det finns en mångfaldig världsmästare lyfte inte för länge sedan resultat i sitt dagen före detta i form av WWE:s president Nick Khan. För tillfället fick Roman Reigns något belöna ifrån det finns en veteran på denna listan.

Dagens sammanfattning kommer till och med är benägna att inkludera Triple H:s in-ring-status, utöver det finns en lanserad expertis för att säger är benägna att rörelsen avbröt hitta tid för en av många Jeff Hardys matcher.

Utan ut en vidare, musik oss leverera det finns en omkring titt på dessa information men även rykten.


1. Bayley retar sin återkomst inom WWE-ringen

Bayley borde inte ha brottats av den anledningen som juni 2021, som ett resultat av hon drabbades resten av det finns en sönderrivning resten av korsbandet när som helst hon tränade på WWE Performance Hjärta det finns en månad på ett tag.

Inom det finns en inte för länge sedan livestream på Instagram gav The Role Model det finns en ersätta i fråga om hennes tillfrisknande men även nämnde är benägna att hon är redo att “komma igen snabbt.”

“Av föräldrar frågar metoder till mitt knä mår. Så, mitt knä mår fin, mitt ben mår fin, min fotled mår fin, mitt smalben mår fin, min höft mår fin, mitt tankar mår fin… så jag menar är benägna att sätt bara för att är det finns en tidsfråga. Jag tänka på för att inte berätta när som helst, men även jag behöver för att inte är benägna att hela dessa idioter för att tittar ska förverkliga när som helst, å andra sidan jag ska snabbt igen, möjligen, du kommer jag vet att… du kommer högre har varit förbereda att, högre vara förbereda att,” uttalas Bayley.

Bayley i form av uppdateringar i fråga om sin åkomma. Hon kommer att snabbt igen, det är det endast en tidsfråga. Vi bör bara för att kolla in programmen men även låt oss titta på när som helst sätt har fått 👀🔥⏳ https://t.co/fhJjN97Yh7

Inom juli uppgav WWE är benägna att Bayley jag skulle inte vara ur spelet inom cirka 9 månader. Att bedöma resten av hennes mest uppdaterade kommentarer, kan hon komma igen åt rörelsen inom god ett tag tidigare att april 2022?

Den före detta Slå ner Women’s Champion även har men för att inte upplevt återkomsten resten av livepublik inom 12 månader, som ett resultat av hennes mest uppdaterade match gick ner inom ThunderDome. Hon taggade senast kollektivt i form av Seth Rollins som ett sätt att besegra duon Bianca Belair men även Cesaro på sätt blå märket.

Leave a Reply