finalen inom Financial Modeling World Cup sändes dessa dagar den 11 december

0

[ad_1]

E-sport har fått alla delar viktigare även Microsoft är ordentligt akut medvetna i fråga om på detta. Redmond-företaget även har faktiskt organiserat det finns en Excel eSports-turnering, Financial Modeling World Cup, vars finaler sänds dessa dagar, den 11 december 2021, kl. 18.00.

Financial Modeling World Cup är det finns en turnering består resten av 128 medlemmar med ursprung i var och en region på jorden (Afrika, Asien/Stillahavsområdet, Europa, Nordamerika, Latinamerika). Kvalet startade den 13 november även dessa dagar, den 11 december 2021, närma sig sätt är benägna att vara finaler, uppdelade inom tre segment: kvartsfinal, semifinal även final. Den totala prispotten är $10 000, finansierad resten av Microsoft förstås.

Financial Modeling World Cup även har pågått inom ett antal 12 månader. Åtminstone sfärisk består resten av fallstudier för att ges mot tävlande till att börja med resten av matchen. I enlighet med FMWC:s riktlinjer består var och en fallstudie resten av ett dilemma vars storlek är mellan 1 även 5 sidor genom användning av det finns en post genom användning av poäng för att ska besvaras resten av de som tävlande. Så att komma vidare inom sporten bör var och en tävlande genmäla fullständigt på problemen även av tillverkning även presentera finansiella mode- inom ett kalkylblad.

Atmosfären inom det finns en match är väldigt lik den inom olika eSports-turneringar, genom användning av mot även genom användning av livekommentarer i fråga om vad som inträffar hela turneringen resten av ansedda medlemmar resten av communityn, tillsammans med Bill Jelen, för att kallar sig “Mr. Excel”.

[ad_2]

Leave a Reply