Forspoken nya foton samt den lilla bokstaven ifrån Square Enix

En av många de som Forspoken karaktärerna

Square Enix även har tryckta ett par nya foton samt delade ett par nya den lilla bokstaven ifrån Försagt, hans en betydande mängd efterlängtade actionspel. Skälen har varit publiceringen resten av den nya trailern, för att kom om genom The Game Awards 2021.

Absolut du kommer att ha sett det om du tillbringade natten hos oss. Dock inget extra prat samt vi försöker fotografierna samlade inom en rika Galleri:

Låtlektioner oss läsa beskrivningen resten av Forspoken-bilderna:
De som nya actionfyllda spelbilderna inom trailern utställning det bästa sättet att Freys projekt ytterligare Athia närma sig att styra henne för att hitta antal områden under vilket hon kommer att är benägna att lära sig det bästa sättet att man gagnar henne. parkour magi är benägna att göra en resa hela genom på detta aldrig tidigare skådade nation på ett flytande samt hastigt betyder. Ett antal de som magiska talangerna för att hon kommer att är benägna att för att använda sig av med avsikt att slåss Athias vilda vidunder för att hon konfronterad tillsammans med sin ett sätt, tillsammans med de som inte för länge sedan avslöjade Doom Zombies samt Jabberwock, syns dessutom.

Utövare träffade dessutom ett helt nytt Forspoken-karaktär, Tantha Prav, den elaka galna häxan för att spelas resten av The Strosa Dead-skådespelerskan Pollyanna McIntosh. “Som har varit extremt är benägna att spela Tantha Prav, samt jag har kunskap eller färdighet i för att inte redo på är benägna att spelarna ska träffa henne samt lära känna henne varje gång Frey försöker henne: en ostoppbar, samvetslös naturkraft, full resten av hemligheter och tekniker.” uttalas McIntosh. “Hon kommer att är benägna att utvecklas till en hänsynslös motståndare för att stödja spelarna för att det Frey på hennes göra en resa ytterligare landet Athia.”

Den lilla bokstaven i fråga om Digital Deluxe Version, bokningsbart ifrån samt genom användning av just nu:

  • Rare Resource Paket (ingår bara inom Digital Deluxe Edition för att stödja PlayStation 5);
  • Minikonstbok (digital få);
  • Mini-ljudspår (digital få);
  • Prequel DLC “Forspoken: In Tanta We Trust”.

Dem som förbeställer Digital Deluxe Edition kommer till och med det som får nästa till saker:

  • Obegränsad mantel, symbolkombinationshalsband, naglar Haptic Support samt Starter Crafting Paket (PS5);
  • Elitmantel, Spooky Combo Halsband samt Prismatic Blast (PC) naglar.

Tidigare än vi åker påminner vi dig i fråga om är benägna att släppet resten av Forspoken är planerad ytterligare den 24 maj 2022 på PC samt PS5. PC-versionen närma sig är benägna att det har varit det tillgänglig för att stödja förvärvet ifrån Steam, Epic Games Store samt Microsoft Store.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nine + 18 =