Sonic: Movie 2 släpps 8 april 2022 The Game Awards visar senaste klippet

Trailern anger orsak Sonic: Movie 2 är redan på marknaden – dessutom den närma sig lika hastigt för att den blå igelkotten. De som första fotografierna resten av inslaget närma sig är benägna att verkar på torsdag (09) genom loppet av publicerade resten av The Game Awards, tv-spelens Oscar. Även att kunna förutse väntan ägde rum inträffade Paramount Pictures i form av det finns en aldrig före detta skådad affisch resten av sekvensen för att återger det finns en ikonisk scen hemmahörande i spelet.

På grund av detta, även om den är väldigt primitiv, är konsten så nostalgisk. För att framgår resten av imagen under även har vi hjälten Sonic på toppen resten av ett flygplan för att styrs resten av räven Tails samtidigt den jagas resten av skurken Dr. Robotnik (Jim Carrey) – dessutom bibehåller den tecknade atmosfären för att fungerade ganska lika bra inom den primära film.

Såväl som även har Paramount bekräftat är benägna att studion även har castat skådespelerskan Colleen O’Shaughnessey att kunna spela räven Tails. Hon även har varit hjältens officiella röst inom spelet eftersom den 2014 dessutom deltog inom post-credit-scenen anger orsak den primära film.

Därför har fått förväntan kring trailern men verkar större. Sonic: The Movie har varit det finns en fin överraskning anger orsak fansen dessutom levererade det finns en primitiv historiskt förflutet, men den är säkert fungerar väldigt fin anger orsak karaktärens alternativ. Såväl som lyckades pojken lämna bakom sig hela produktionskontroverser kring hjältens ursprungliga en blick. På så metod utgår uppföljaren hemmahörande i det finns en en betydande mängd extra stark dessutom viss bas. När släpps Sonic Movie 2 8 april 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 + 17 =