Halo-vapen tillgängliga via Bungies 30-årsjubileumsevenemang

Destiny 2 firar inom dessa timmar Bungies 30-årsjubileum, erbjuda dessutom sannolikheten det som får specialerbjudanden beväpning tagna hemmahörande i Halo, liksom ett antal olika initiativ för att utgör just på detta högtidliga evenemang.

De som 30-årsjubileumspaket Destiny 2 rymmer det finns en ny räd för att stödja 6 idrottsman genom vilket idrottsman bör göra en resa åt Kingdom of the Nine som ett sätt att ställa upp inom antal utmaningar, för att erbjuder åt inget att prata om rik belöningar.

Destiny 2, Xur men även Starhorse övertagande oss åt Bungies 30-årsjubileumsevenemang

Dessa tester kan erhållas resten av Xur men även det finns en ny en personlighet för att heter Starhorse, för att inom grunden är det finns en häst gjord resten av stjärnor.

Belöningarna rymmer ett antal beväpning hemmahörande i Halo men även olika game hemmahörande i Bungies historiskt förflutet: the Myth Claymore är förutsatt på Myth, i själva verket fakta det finns en dekoration för att stödja rustningen baserad på Maraton men även även Halo-vapen för att Magnum, stridsgeväret men även energisvärdet, övertagande nämner bland de som väsentligen den mest klassiska utrustningarna inom serien, mellan Spartan men även Elite.

Bland de många olika bonusarna inom 30-årsjubileumspaketet finns dessutom sannolikheten är benägna att ha tillgång till det finns en ny Loot Cave inspirerad resten av den forntida Cosmodrome, dessutom full resten av skatter men även byte är benägna att att samla, tillsammans med Grasp of Avarice-fängelsehålan för att stödja tre idrottsman , för att bjuder komma in väktarna är benägna att nysta nämner dess slingor söker efter ovanliga rustningar.

Så att bevara dig på det som talas eller diskuteras om hänvisar vi dig dessutom åt vår särskild på 30 years of Bungie with the Halo och Destiny utvecklarberättelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × two =