Halo Infinite är vinnaren resten av Players Voice of The Game Awards 2021

Halo Infinite är Players’ Choice-vinnaren resten av The Game Awards 2021

Ikväll närma sig vi du kommer att behöva är benägna att låt oss titta på live The Game Awards 2021, dock vi har varit försedd med redan för att hitta en av många vinnarna resten av utmärkelserna. Musik oss talande i fråga om Halo oändlig, som kan vara GOTY anger orsak Spelarnas röst inom 12 månader.

Halo Infinite triumferade inom slutlig rundan resten av användarnas röster även erhåller 35 % resten av som totala antalet röster. Inom olika placera finner vi Metroid Dread, som nya kapitlet inom Nintendo-sagan för att fick 22% resten av rösterna. Inom 3:e placera finner vi ändå Det krävs två, kooperativa resan resten av Josef Fares, för att slutligen slutar sin ett sätt genom användning av 17%. Som slutar genom användning av Resident Evil Village, på 15 %, även genom användning av Forza Horizon 5, genom användning av bara 11 %.

Halo Infinites seger kan också vara nödvändig som ett resultat av den det praktiskt taget helt och hållet baserades på de som goda intrycken för att väcktes hos fansen resten av multiplayern. Kampanjläget även har bara för att varit av tillgängligt eftersom den inom går natt även borde inte ha inte har någon komfortabelt genom användning av ett tag som ett sätt att “överbevisa” ivrig spelare är benägna att rösta på Halo. För att hela tiden påminner vi i fråga om är benägna att Players Voice of The Game Awards dessutom bör ses även framför det hela för att det finns en indikator på erkännande: Halo Infinite har varit efterlängtad även anger orsak en hel del närma sig även poll du kommer att behöva gjorts på har fel h.

Ett har fel h för att i alla fall även har varit välplacerat, för att vi instruerade inom vår recension av Halo Infinite enspelarkampanjen. 343 Industries kämpade som ett sätt att förvärva denna nya FPS ytterligare ivrig spelare, dock som lyckades rädda en tillkännagiven katastrof och förvandla den till en framgång, som Jason Schreier berättade för oss.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 1 =