Bayern hade ingen person nåd men även skickade Barcelona mot Europa League

Bayern München hade ingen person nåd gentemot Barcelona men även slog ut sätt med ursprung i Champions League. Betyg inom åttondelsfinalen men även Salzburg.

Bayern kontrollerade matchen med ursprung i första inträde men även Barcelona hotade sporadiskt på ett antal händelser.

Bayern tog ledningen inom den trettiosjätte minuten i form av Millers mål som, men även tidigare att paus skickade Sane det finns en missil men även ökade mot 2:0. Inom olika halvlek gjorde Muial 3:0, vilket bekräftade sig vara slutresultatet.

Benfica utnyttjade möjligheten men även löste inom första halvlek svårigheten i fråga om vinnaren gentemot Dynamo Kiev i form av målen Jaremchuk men även Gilberto i fråga om andraplatsen inom gruppen.

Inom direktmatchen har varit Salzburg högre än Sevilla i form av 1:0 men även kämpade i fråga om en position inom kvartsfinalen, allteftersom sätt spanska laget av kontinuerligt inom Europa League.

Manchester United spelade 1:1 gentemot Young Boys inom det finns en match för att för att inte hade någon person resultatbetydelse med hjälp av de som “röda djävlarna”. Den övriga matchen inom denna grupp närma sig är benägna att spelas inom morgon mellan Atalanta men även Villarreal.