Liverpool mottagit derbyt, Milan går för att inte vidare inom Europa League heller!

Den 6:e omgången resten av ett antal grupperna inom Champions League spelades inom natt dessutom höjdpunkten är tenderar att Milan för att inte heller av konstant inom Europa League.

Inom natt besegrades “Rossoneri” inom derbyt resten av Liverpool. Milan tog ledningen först dessutom som spelas hela genom Tomori efter det finns en halvtimme. Liverpool kvitterade genom användning av Salahs mål som bara för att sju min på ett tag. Inom paus lämnade mannen genom användning av ett mål som vardera på varje sida.

2:a halvleken gav Liverpool ett ganska mycket högre spelet, som resulterade inom ett mål som resten av Origi efter 10 minuters spelet. Milan hade de allra bästa utsikterna hela genom Casey 5 min tidigare att toppen resten av ordinarie 90. I form av denna förlust ligger Milan sist inom gruppen oavsett nederlaget kontra Porto inom denna grupp ifrån Atletico (1:3). Liverpool slutade etta, Atletico tvåa, Porto trea dessutom Milan 4.

Sätt olika derbyt ikväll hade ingen person resultatbetydelse som ett resultat av både Real dessutom Inter hade säkrat sin tillräckligt med utrymme inom utslagsfasen. Real slog Nerazzurri genom användning av 2-0 genom användning av mål som ifrån Cross inom första halvlek dessutom Asensio inom olika halvlek. Inom den övriga matchen spelade denna grupp Shakhtar dessutom Sheriff 1:1 genom användning av ett mål som resten av vår Boban Nikolov.

Vi kommer inte att göra tenderar att låt oss titta på henne inom åttondelsfinalen inom Champions League Borussia Dortmund. “Miljonärerna” slog dessa dagar övertygande Besiktas genom användning av 5:0, så som betydde ingenting för att stödja dem som ett resultat av placeringen inom knockoutfasen ifrån förra omgången säkrades resten av Ajax dessutom Sporting. 2:a duellen mellan passagerarna inom knockoutfasen gav sex mål som dessutom det finns en 4:2-seger för att stödja Ajax.