Förutspådde Chelsea anger orsak mötet inom UEFA Champions League gentemot Zenit St. Petersburg

UEFA Champions League-innehavare Chelsea närma sig är benägna att bromsa ner anger orsak topplatsen efter de reser åt Zenit anger orsak sin slutlig grupp H-match på onsdag kvällen svensk tid idag 18:45.

The Blues sitter nuförtiden inom toppen resten av sin Champions League-grupp så ligger inom grad i form av andraplaceringarna Juventus. Chelsea bör matcha eller högre Juventus matchdag sex konsekvens så att gå vidare åt sextondelsfinal för att grupp H-vinnare.

Hela normala omständigheter jag skulle inte Thomas Tuchels Chelsea ha varit de som överväldigande favoriterna gentemot Zenit St. Petersburg. Å andra sidan är benägna att spela i form av ett knivskarpt trupp på bortaplan är knappast okomplicerat, för att inte ens anger orsak Europamästarna.

Chelsea närma sig är benägna att leverera sig an Zenit utan ut en någon person resten av sina förstahandsmittfältare. N’Golo Kante vårdar ändå sin knäskada men även är ett ifrån matchpass. Jorginho men även Ben Chilwell även har är benägna att göra i form av ett höftproblem respektive det finns en ACL-skada. Trevoh Chalobah även har svårigheten i form av hälsenan, då däremot inte för länge sedan återhämtade Mateo Kovacic även har undersökt konstruktivt anger orsak Covid-19.

I form av så en mängd frånvarande inom center resten av parken närma sig Chelsea är benägna att skulle vilja satsa till minst en kämpande Saul Niguez så att inklusive åt flexibilitet åt deras game. Ruben Loftus-Cheek, Marcos Alonso men även Reece James är inställda på för att förbättra Chelseas dynamiska mittfält.

Kai Havertz återvänder åt Chelsea-träningen efter du kommer att behöva varit borta i form av skada – ett uppsving framför deras #UCL kolliderar i form av Zenit https://t.co/TOWknCsn5U

Mot Tuchels minskning även har Kai Havertz återhämtat sig ifrån det finns en vriden fotled men även måste vara kunna spela gentemot Zenit. Romelu Lukaku behåller dessutom sakta på att återvända inom form så närma sig kommer att för att inte det som får nicken tidigare att Timo Werner. Tysken även har skapat ett extremt partnerskap i form av Marcos Alonso men även bör vara med säkerhet sannolikheten är benägna att låt oss titta på lära sig att sätt går.

Christian Pulisic men även Callum Hudson-Odoi bör vara varje en möjlighet som är är benägna att representera Chelsea, men även sätt är redo att gå åt varje hållen. Vi stöder Hudson-Odoi är benägna att vara i form av inom startelvan men även Pulisic så att påverka sporten för att avbytare.

Förutspådde Chelsea match gentemot Zenit St. Petersburg

GK: Edouard Mendy

Def: Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Andreas Christensen

Center: Reece James, Ruben Loftus-Cheek, Saul Niguez, Marcos Alonso

Tenderar att: Callum Hudson-Odoi, Timo Werner, Kai Havertz

Allteftersom Chelsea förebygga anger orsak sitt framtida inom Ryssland närma sig Juventus är benägna att leverera sig an fjärdeplacerade Malmö på hemmaplan. Malmö borde inte ha lyckats vinna det finns en den som Champions League-match den denna sort säsongen men även närma sig kommer att för att inte är benägna att utgöra ett risk gentemot Bianconeri.

Juventus påstås vara angelägna i fråga om ett chockförslag anger orsak Chelsea-växet Jorginho https://t.co/eaQdiRnQ9c

Det finns en anger orsak Juventus jag skulle inte bara om tvinga Chelsea är benägna att leverera i form av sig maximala den bästa poängen… ifrån sin fara åt Zenit.


2 thoughts on “Förutspådde Chelsea anger orsak mötet inom UEFA Champions League gentemot Zenit St. Petersburg

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × 2 =