Bara du visste dessa är de bästa barerna 2021 Topp 10 barer

Barer 2021 Topp 10 barer tre placeringar bland de många 50 största barerna är det finns en alldeles anmärkningsvärd prestation: Förenta staterna även har 4, UK tre för att oss, Frankrike enbart en, ingen person Tyskland. Verklighet är tenderar att de som 50 största barerna för tillfället är även har erkänt förskjutningen resten av världens tyngdpunkt emot Asien. Sex resten av de som största barerna finns inom Singapore, tre inom Hong Kong även lika ganska mycket av inom Shanghai. Liknar inom New York. Den den som noteringen är frånvaron hemmahörande i rankningen resten av två nödvändig barer, det finns en inspirationskälla med hjälp av alla sakerna för att även har inträffade inom Italien de som mest uppdaterade åren.

Topp 10 barer 2021

  1. Connaught Nakna (London)
  2. Tayēr + Elementary (London)
  3. Paradiso (Barcelona)
  4. The Clumsies (Athens)
  5. Florería Atlántico (Buenos Aires)
  6. Licorería Limantour (Mexico City)
  7. Coa (Hong Kong)
  8. Elektrisk energi Copitas (St Petersburg)
  9. Jigger & Pony (Singapore)
  10. Katana Kitten (New York City)

Åt även i form av tilldelningen resten av på detta prestigefyllda värde – World’s Best Nakna – är ej bara det finns en omröstning, och använder inte en ett välkänt även vördade evenemang under vilket priset vägledningar operatörer för att Michelin-stjärnan i hela, överdriven gastronomi – försvunnit kontra de som tillförene sederna i form av överdådiga onlinefester.

Olika utmärkelser gick ytterligare Hanky ​​Panky inom Mexico City, för att fick utmärkelsen Högsta Nya Entry med avsikt att är tillgängliga på listan för att nummer 12; även Presidente inom Buenos Aires, för att tog titeln Högsta klättrare, med avsikt att ha katapulterat 29 destinationer hemmahörande i nr 50 förra året ytterligare nr 21. Re inom Sydney, Australien, – ett nytt inträde på nr. 46 – fick Sustainable Nakna Award med avsikt att ge det finns en hållbar dryckesupplevelse under vilket varenda del resten av baren påverkas resten av att skala tillbaka avfallet. Listan – för att ägs även organiseras resten av som brittiska medieföretaget William Reed Business Media – skapas resten av det finns en omröstningspanel för att består resten av större än 600 opartisk myndigheter tillsammans med identifierade bartendrar, utbildare, drinkskribenter även cocktailspecialister. Anger orsak årets upplaga löpte, emot bakgrund resten av pandemin även reserestriktioner, röstningsperioden hemmahörande i mars förra året ytterligare september inom 12 månader. Sansom, innehållsredaktör med hjälp av The World’s 50 Best Bars, säger: “Det fanns men ett extremt tufft 12 månader med hjälp av gästfrihet även branschens motståndskraft även samhörighet hela genom dessa utmaningar är ödmjuka. Vi önska tenderar att de som positiva historierna kring barernas framgångar inom utmärkelserna. närma sig för att hjälpa ytterligare tenderar att genomföra nödvändiga affärer genom de som kommande veckorna även månaderna.”

Leave a Reply