Jurassic World Evolution 2, och extra 4 dinosaurier inom Early Cretaceous Pack DLC

Jurassic World Evolution 2 börjar till utöka sin dinosauriepark i form av den primära mega uppdateringen för att släpps kl sporten Frontier Development, hela genom Early Cretaceous Pack DLC för att bland annat närma sig är benägna att tillföra 4 nya dinosauriearter är benägna att färdiga resten av.

DLC närma sig kollektivt i form av det finns en allmän ersätta resten av Jurassic World Evolution 2, inställd på 9 december 2021, så kändisarna inom den den här typen uppdateringen är det helt de som 4 nya dinosaurierna som kan är benägna att utöka spelmöjligheterna anger orsak denna Frontier-simulering. Som finns dessutom det finns en första hängiven video, så anger orsak tillfället vara insatt i att vi bara för att låt oss titta på Kronosaurus, en av många de som nya varelserna som kan är benägna att läggas åt.

Utöka utbudet resten av dinosaurier vatten-, för att dessutom representerar en av många de som mega nya funktionerna inom Jurassic World Evolution 2, är Kronosaurus ett undervattensdjur för att behöver rätt mega områden så för att är redo att ge det finns en god dos resten av spektakulära egenskaper åt sin samling resten av dinosaurier för att ska ställas ut.

De som olika är sätt Dsungaripterus, Minmi samt Wuerhosaurus, för att men för att inte även har visats resten av Frontier så närma sig av den anledningen som är benägna att illustreras extra inom detalj i form av och extra materialfaciliteter tillsammans med foton samt filmer, inom väntan på är benägna att DLC närma sig det efterföljande per vecka. För att namnet på DLC tydligt betyder är dessa varelser för att tillhör den primära fasen resten av krita.

För tillfället hänvisar vi dig åt Jurassic World Evolution 2 recension, Såväl som trailer med presscitat vilket erbjuder oss det finns en begreppet i fråga om sättet att Frontier-titeln även har mottagits optimistisk normalt.

Leave a Reply