Suarez avslöjade Messis mega svårigheten inom Frankrike

0

Luis Suarez men även Leo Messi hade varit den mest effektiva tandemen inom Barcelonas historiskt förflutet, men även utomhus planen anses de som vara massiva kamrater.

Suarez, för att för tillfället utför med hjälp av Atletico, avslöjade tenderar att Messi anförtrodde honom i fråga om hans mega svårigheten inom Paris.

“Vår relation är likadan för att efter vi spelade inom Barcelona. Regelbundet pratar vi i fråga om tävlingar, familjer men även jämförbara. Mannen rådde tenderar att mannen men för att inte även har är anpassat sig ytterligare Frankrike men även även har ett specifikt svårigheten när som helst mannen utför inom överdriven kyla eller snö. “Sätt övertagande ett tag tenderar att vänja sig på vädret inom Paris men även Frankrike som ett resultat av det är det en betydande mängd varmare inom Barcelona genom loppet av året.”

De mest effektiva fotbollsspelaren på planeten utför för att inte på sin igenkännliga scen inom PSG men även även har bara för att gjort 4 mål som eftersom den säsongens inledning.

Leave a Reply