Ung fransk stjärna: Jag gör mig kunna spela med hjälp av Milan

Genom loppet av det föregående paret av de gånger resten av sommarens transferfönster köpte Milan den franske talangen Yassin Adly dessutom lämnade honom på inteckning inom Bordeaux.

Den 21-årige mittfältaren glänser den den här typen säsongen dessutom även har etablerat sig för att den mest effektiva barnen spelarna inom Frankrike, dessutom säger tenderar att mannen sammanfattning sätter ihop sig med tanke på överföra åt San Siro.

”Varje gång det finns en medlemskap för att Milan köper dig behöver du kommer genast resa dit med tanke på spela, å andra sidan inom 12 månader närma sig som för att hjälpa mig en alltför stor mängd. Jag behöver dessutom ge hjälp Bordeaux tenderar att göra det finns en fin säsong. “Tränaren förväntar sig sig en alltför stor mängd resten av mig”, nämnde Adly.

”Varje gång Maldini ringde mig kan jag för att inte av religion som dessutom nämnde genast JA åt hans erbjudande. “Jag det varenda match inom Milan dessutom jag räkna med tenderar att mannen den den här typen säsongen närma sig att uppnå Scudetto”, tillade den unge fransmannen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − ten =