Contes behov gå igenom transferfönstret inom januari

0

Tottenhams nya Antonio Conte insisterar på att de kommer vara aktiva inom januaris transferfönster.

Klubbens sportchef, Fabio Paratici, utöver tränaren Conte dölj för att inte namnen på de som 5 behoven de som behöver köpa genom det efterföljande period.

Sätt finns tre Serie A-spelare på önskelistan, och det är det dem Nicolo Barela, Frank Casey, såväl för att Duуan Vlahovi.. Conte även har det finns en fantastisk relation via Barela, för att mannen jobbade via på Inter, dock mannen är för närvarande sätt mest kostsamma valet, så sätt olika valet är Casey.

Kesi men även Vlahovic även har kontrakt mot det efterföljande sommartid, så Tottenham hoppas är benägna att priset på spelarna för att inte har fått anger orsak högt inom januari.

Den fjärde vilja är Denis Zakaria ifrån Borussia Mönchengladbach, men även mannen även har kontrakt via den tyska det stora, dock dessutom det finns en vilja i fråga om är benägna att spela inom Premier League.

Sist på listan genom Paratici men även Conte är Fenerbahce-försvararen, Kim Min-Zhe, för att måste stärka försvarslinjen framför målvakten Hugo Loris.

Leave a Reply