Juventus återstår att vara huvudämnet inom Italien: “den gamla flickan” kommer inte att göra tenderar att spela inom Europa?


<>

Juventus av konstant tenderar att vara huvudämnet inom italiensk media p.g.a. i fråga om de som lönsamma förskingringarna för att även har dykt citerar inom de flesta av folket.

Juventus bekräftade inom ett formellt ordställe tenderar att de befinner sig hela utredning. Som svar på beskeden finns sätt ett antal varianter på tips om hur man de kanske vara kapabel att straffas.

Sätt stod redan skrivet inom media tenderar att Juventus jag skulle inte vara kapabel att flyttas ytterligare Serie B, även sätt nämns för att ta bort Scudetton hemmahörande i säsongen 2019/2020. “Den gamla flickan” är redo att straffas i form av förbud tenderar att uppträda inom Europa det efterföljande säsong. Sätt jag skulle inte förstås vara ett svårt formulär för att stödja den italienska det stora.

Sätt återstår tenderar att låt oss titta på i fråga om påståendena närma sig tenderar att styrkas.Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × two =