Inför: Watford vs Manchester City Riktlinjerna att tillägga idéerna

Manchester City närma sig är benägna att försök att upprätthålla sig fin och mysig på spåren resten av Premier League ledare Chelsea för att de som övertagande sig an Watford på Vicarage Road på lördag.

Watford även har bevisad en betydande mängd strid de som mest uppdaterade veckorna. På onsdagskvällen tog de som matchen åt ligaledare Chelsea dock hände därifrån utan ut en betydligt att framföra anger orsak som. Chelsea gjorde mål som på varje sida i fråga om Emmanuel Dennis’ mål som inom den 44:e minuten att tillägga tog hus alla de tre poängen.

Mason Mount att tillägga Hakim Ziyech har varit på mål som anger orsak Blues. Thomas Tuchel nämnde efter matchen är benägna att Chelsea “stal” tre den bästa poängen… ifrån Hornets att tillägga kallade sig lyckligt. Sätt konversera en betydande mängd i fråga om firman Watford även har bevisad genom loppet av de som mest uppdaterade veckorna genom loppet av Claudio Ranieri.

Watford ligger vistelser tre den bästa poängen… genom nedflyttningsstrecket, dock de som ligger ändå på 17:e tillräckligt med utrymme inom tabellen. Ranieris herrar närma sig det som får upphöra på arbetet i form av är benägna att försök att förvärva något extra till solljus för mellan dem att tillägga dropzonen efter de övertagande emot Manchester City på lördag.

City tog genom Aston Villa inom sin mest uppdaterade turné grund av några sensationella tillslag ifrån Ruben Dias att tillägga Bernardo Silva inom första halvlek. Aston Villa hotade är benägna att studsa igen efter är benägna att Ollie Watkins drog igen det finns en inom den övriga minuten resten av olika halvlek.

Pep Guardiolas herrar kan ändå upprätthålla sig vistelser som ett sätt att upprätthålla sig inuti beröringsavstånd ifrån ligaledare Chelsea. Manchester Citys ivrig spelare närma sig är benägna att slå i form av läpparna efter de reser åt Vicarage Road på lördag efter de slog Watford i form av 12-0 genom två matcher genom loppet av säsongen 2019-20 inom Premier League.

Watford vs Manchester City Head-to-Head att tillägga nyckeltal

  • Watford även har men för att inte behållit nollan genom loppet av säsongen 2021-22.
  • Manchester City även har besegrat Watford inom alla de sina mest uppdaterade 10 Premier League-möten.
  • Watford är segerlösa inom sina mest uppdaterade 18 matcher kontra Manchester City inom alla de tävlingar. Deras mest uppdaterade seger genom Cityzens hände alltsammans omfattande igen 1989 inom ett samla inom League Division Two.
  • Manchester City slog Watford i form av 4-0 inom sin mest uppdaterade fara åt Vicarage Road säsongen 2019-20. De som slog dem dessutom i form av 8-0 hemma på Etihad genom loppet av första halvan resten av säsongen.
  • Manchester City borde inte ha förlorat någon person resten av sina mest uppdaterade 10 matcher inom december månad inom alla de tävlingar.

Watford vs Manchester City förutsägelse

Watford även har bevisad en betydande mängd beslutsamhet de som mest uppdaterade veckorna. De som gjorde det finns en stark prestation kontra Manchester United att tillägga gjorde ett fin jobb kontra Chelsea dessutom.

Manchester City är ändå det finns en en betydande mängd överlägsen team att tillägga Watfords knapphet på defensiv självdisciplin närma sig är benägna att priser dem dyrt denna sort. Manchester City kan också vara inom bra skick på bortaplan att tillägga närma sig kommer att för att komma tillbaka undan i form av alla de tre poängen denna sort.

Förutsägelse: Watford 1-3 Manchester City

Watford vs Manchester City speltips

Riktlinjerna 1: Konsekvens – Manchester City

Riktlinjerna 2: Sporten ska ha genom 3,5 mål som – Säker

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 + 17 =