Bästa Netflix-serier topp 5 senaste trenderna

0

Den den här typen veckan bjuder Netflix-serier de som finaste trenderna, 5 tv-serier för att du icke kommer att få missa. Ett antal intressanta tv-serier för att stödja bla Av ungar & Hushåll , Animerat , Drama , Rörelse & Reseadministratörer , Komedi , Fantasy , Science-Fiction.

  1. True Story (2021)

Det finns en världsberömd komiker söker efter bestämd efter det finns en utväg efter det finns en nattetid inom Philadelphia genom användning av sin bror hotar är benägna att sabotera större än hans framgång.

2. Cowboy Bebop (2021)

Det finns en trasig besättning resten av prisjägare jagar ner galaxens farligaste brottslingar. De kommer rädda världen… åt korrekt värde.

3. Arcane (2021)

Under loppet av den skarpa oenigheten mellan tvillingstäderna Piltover att tillägga Zaun, slåss två systrar på rivaliserande sidor resten av ett krig mellan magisk metoder att tillägga motstridiga övertygelser.

4. Masters of the Universe: Revelation (2021)

Kriget i fråga om Eternia börjar till gång inom vad för att är redo att förändras till den slutlig striden mellan He-Man att tillägga Skeletor. Det finns en ny animerad serie med ursprung i manusförfattaren att tillägga regissören Kevin Smith.

5. Shadow and Bone (2021)

Inom det finns en värld för att delas inom två segment resten av det finns en massiv barriär resten av evigt mörker, avslöjar det finns en ung soldat det finns en makt för att till slut är redo att förena hennes nation. Å andra sidan då däremot hon bekämpa så att finslipa sin makt, du föreslår farliga krafter gentemot henne. Ligister, tjuvar, lönnmördare att tillägga helgon är inom krig för tillfället är, att tillägga det kommer krävas större än magi så att överleva.

Leave a Reply