Xbox Game Pass är redan hållbart, säger Phil Spencer

0

I överensstämmelse med Phil Spencer L’Xbox Game Pass är redan hållbar, så {du behöver inte} redo personer jag vet att varje gång du kommer att att tänka på sätt för att sådant. Xbox-chefen gjorde på detta ordställe ytterligare Stephen Totilos mikrofoner med hjälp av Axios, för att ohälsosamt honom att svara dem för att säger är benägna att prenumerationstjänsten är en farlig som ett resultat av den tillåter dig att komma åt game för att t.ex. Starfield utan ut en är benägna att betala premiepriset på 60 $. Sättet att behåller sätt?

Spencer konstaterade först att som är genomförbar är benägna att spartanskt bestäm genom användning av Game Cross, bara för att med avsikt att dra slutsatsen att som är “Helt hållbart”. Tillväxten resten av tjänsten är en avgörande del resten av Xbox-strategin, å andra sidan för att inte den den som: “Det är det inte sätt den som genom användning av Xbox för att växer. Det är det inte organisationens den som huvudmål samt är, individuellt betraktat, faktiskt hållbart för att det är det för närvarande. Det är det hållbart. Jag jag vet att av oldsters för att gillar att skriva ner är benägna att vi bränner summa pengar med hjälp av för att vidta åtgärder förr eller senare, å andra sidan nej, Game Cross är väldigt hållbart för närvarande samt sätt av konstant är benägna att utvecklas.

Xbox Game Pass lanserades inom juni 2017 samt blev ett resten av kärnelementen inom Microsofts spelverksamhet. Ifrån samt genom användning av januari 2021 hade sätt större än arton tiotusentals prenumeranter, olika för att absolut närma sig du kommer att ha höjt då. Lanseringar för att de som resten av Forza Horizon 5 Samt Halo oändlig närma sig att utvidga antalet prenumeranter och extra.

Leave a Reply