Xavi: I fråga om vi ​​utför för att gentemot Benfica behärskar vi slå hela

Spanska Barcelona hade stor vänd inom toppen resten av matchen gentemot Benfica som ett resultat av sätt portugisiska laget hade 100 % sannolikhet nysta matchen.

Xavi men även Barcelona lyckades vinna det finns en vital den bästa poängen… men även inom den slutlig omgången närma sig de som själva att avgöra sin platsen inom knockoutfasen, så närma sig tenderar att spela gentemot Bayern München. Xavi överväga tenderar att genom användning av ett game för att igår är redo att de som spela ut personer för att i ändå.

“Vi åker åt München med ett syfte att vinna. Det är det två veckor vistelser åt den matchen vänta oss att ordna för oss ordentligt. “Det är det fin tenderar att vi är de vi litar på att resten av oss själva, i fråga om vi utför för att gentemot Benfica behärskar vi konkurrera genom användning av hela”, nämnde Xavi.

Barcelona ligger tvåa inom gruppen genom användning av sju den bästa poängen…, Bayern är utan tvekan etta, Benfica trea genom användning av 5 den bästa poängen…. Inom den slutlig omgången, i fråga om Barcelona för att inte vinner gentemot Bayern, men även Benfica gjorde sätt genom användning av Dynamo Kiev, så närma sig portugiserna tenderar att vara dem som går åt knockoutfasen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 12 =