Soulstorm Enhanced Edition, releasedatum se fram emot konsoler även PC


Oddworld Inhabitants även har meddelat releasedatumet se fram emot Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition. Denna återutgåva se fram emot PS5, Xbox Series X | S, PS4, Xbox One även PC på Epic Games Store skulle vara tillgänglig med ursprung i även via kl. 30 november 2021.

Oddworld: Soulstorm Enhanced Edition inkorporerar alla de tillförene släppta speluppdateringar, förbättrad spelmekanik även nytt innehåll material. Xbox-spelare närma sig ha förmågan att komma åt “Vykkers Labs” ett innehåll material för att påminner en betydande mängd i fråga om som klassiska Oddworld-spelet inom 2.5D och eftersom inkorporerar antal bonusnivåer. PlayStation- även PC-spelare närma sig dock ha förmågan att komma åt “Toby’s Escape” via bonusnivåer genom vilket vi tenderar att spela rollen för att Toby.

Återutgivningen närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig se fram emot förvärvet åt ett värde resten av $ 39,99, då däremot dem som redan stolt äger det unika är redo att uppgradera utan kostnad åt den förbättrade utgåvan.


Oddworld: Soulstorm, en scen från spelet
Oddworld: Soulstorm, det finns en scen med ursprung i sporten

Den den här typen nya utgåvan resten av sporten närma sig tenderar att det har varit det tillgänglig digitalt se fram emot PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One även PC. Även se fram emot Xbox-plattformar närma sig tenderar att det har varit det tillgängliga fysiska utgåvor Day One Edition ($49,99) e the Collector’s Edition ($149,99) för att bland annat inkorporerar det finns en staty resten av Abe ca 22cm överdriven.

Oddworld: Soulstorm (här vår recension) är en omedelbar uppföljare åt Oddworld: New ‘n’ Tasty. Sporten även har ny mekanik även öka resten av RPG-lite-element för att låter lirare föredra sin egen spelstil, extra aggressiv eller extra försonande. Sätt finns dessutom det finns en mörkaktig historiskt förflutet via det finns en vriden humoristisk för att kastar mild genom ironierna inom som mänskliga tillståndet.Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 + fourteen =