Salah, Messi, Ronaldo, Lewandowski, Benzema, De som Bruyne, Kante, Jorginho, Haaland, Mbappe, Neymar utnämnda bland 11 nominerade ytterligare 2021 års värde se fram emot största FIFA herrspelare

Paris Saint-Germains Lionel Messi samt Manchester Uniteds Cristiano Ronaldo även har återigen hamnat på kortlistan se fram emot The Best FIFA Dock’s Player Award.

Duon ska återigen förnya sin rivalitet i fråga om priset för att de som dominerade inom det bara om ett samt ett halvt decennium. Priset döptes i fråga om ifrån FIFA Ballon d’Or ytterligare The Best FIFA Dock’s Player Award 2016, samt av den anledningen som dess även har sätt blivit 4 antal vinnare.

Inom 12 månader förväntas Messi samt Ronaldo möta hård konkurrenter ifrån sådana för att Mohamed Salah, Karim Benzema samt Robert Lewandowski.

Lewandowski mottagit priset 2020 se fram emot sin rekordstora säsong inom Bayern München. Den polska stjärnan hjälpte bayern ytterligare det finns en diskant 2020 samt mottagit välförtjänt The Best FIFA Dock’s Player Award.

Salah samt Benzema förväntas pressa Cristiano Ronaldo samt Lionel Messi se fram emot priset se fram emot största FIFA herrspelare

Både Cristiano Ronaldo samt Lionel Messi bytte medlemskap genom loppet av sommaren samt även har fram till nu inte har någon blandade perioder inom Manchester United respektive PSG.

Ens antar pojken lyfte Copa America genom användning av Argentina, är Lionel Messi för att inte garanterad priset se fram emot största FIFA herrspelare denna direkt p.g.a. närvaron resten av ett antal olika talangfulla idrottsman.

Mohamed Salah samt Karim Benzema även har varit inom brand den denna sort säsongen. Salahs 11 {mål} samt sju assist gör tenderar att pojken toppar mål- samt assistlistan inom Premier League.

Benzema även har inte har någon relaterade framgångar för att hans tio {mål} samt sju assist gör tenderar att pojken toppar poäng- samt assistlistan inom La Liga. Salah även har även gjort 5 {mål} inom Champions League fram till nu emot kvalitetsmotstånd, göra en ersättning för tenderar att Liverpool lottades inom dödsgruppen.

Lewandowski kan inom strid när som helst den polska landslagsspelaren av kontinuerligt tenderar att göra en komplett massa {mål} inom både Bundesliga (14) samt Champions League (8).

Sådana för att Kylian Mbappe samt Erling Haaland finns dessutom på kortlistan, så det är det otroligt tenderar att de som vinner den i fråga om de som för att inte avslutar året extremt.

Chelsea-duon Jorginho samt N’Golo Kante även har dessutom inte har någon fin 12 månader, som ett resultat av deras statistik går lång sikt {än bara} avslutade mål. Jorginho spelade det finns en nödvändig position inom Chelseas Champions League-triumf samt hjälpte av den anledningen som Italien att uppnå EM 2020.


Post genom idrottsman för att nominerats ytterligare The Best FIFA Dock’s Player Award: Mohamed Salah, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Karim Benzema, Kevin De som Bruyne, N’Golo Kante, Jorginho, Erling Haaland, Kylian Mbappe, Neymar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

3 × three =