PS5, utvecklarna önskade att montera det finns en 16-kärnig processor

0

[ad_1]

PS5 kan ha monterat det finns en 16-kärnig processor, eller i alla fall har varit på detta begäran hemmahörande i ett antal de som byggare Sony roterad sig ytterligare se fram emot förslag genom loppet av designfasen resten av konsolen.

Den nyfikna om bakgrunden avslöjades resten av Mark Cerny i videon som förklarar hur PS5 byggdes. Varför ändrade mannen sig då? Som ett resultat av att utvidga skalan på processorn oundvikligen jag skulle inte leda ytterligare är benägna att skalan på processorn minskade GPU.

“Efter vi gjorde vår utvecklarturné gynnat säkert individer faktiskt 16 kärnor”, förklarade Cerny. “Så händelsen resten av online-spel är så ganska mycket inriktad på grafik är benägna att en gång vi förklarade se fram emot dem är benägna att vi kan ha gjort sätt å andra sidan GPU:n skulle skala tillbaka inom dimension, så gav de som citerar att omedelbart.”

Cerny identifierade är benägna att det finns specifika game, för att Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Retur Dessutom Destruction AllStars, för att gagnar processorn se fram emot PlayStation 5 se fram emot grafiska deformationer, med tanke på stabilisera prestandan när som helst det är det ganska mycket fysik på display men även se fram emot simuleringar resten av artificiell intelligens.

Plus titlarna via det stora öppen värld tycka i fråga om Assassin’s Creed Valhalla, Far Cry 6 Dessutom Ratchet & Clank: Rift Apart de som gagnar dessutom CPU-kapacitet massivt.



[ad_2]

Leave a Reply